CELEBRITIES

Αγγελική Νικολούλη: “Δεν θέλω να έχω τον γιο μου στα φουστάνια μου”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για όλα στο People. Πως ήταν η ζωή της όταν βρέθηκε εκτός TVγια ένα διάστημα μετά το κλείσιμο του Alter, τι απαγορεύει στους φίλους της όταν βγαίνουν έξω να διασκεδάσουν, τι ονειρεύεται για το γιο της.

Για λίγο διάστημα είχες μείνει εκτός τηλεόρασης, όταν έκλεισε το Alter. Πώς ήταν η ζωή σου;

Το κανάλι εκείνη την περίοδο άνοιγε και έκλεινε. Απαντούσα «όχι» σε κάθε πρόταση που είχα, γιατί θεωρούσα πως έπρεπε να μείνω και να στηρίξω τους συναδέλφους μου. Έλεγα πως «πρώτη πήγα στοAlter και τελευταία θα φύγω». Ήταν η χειρότερη περίοδος για εμένα και για όλο τον κόσμο του Alter. Ήθελα να μείνω, μήπως και καταφέρουμε να βρούμε μια λύση, για να μη χάσει ο κόσμος τη δουλειά του. Τελικά δεν τα καταφέραμε. Εκείνη την περίοδο πήγα στο γιο μου στην Αμερική και κάθισα ένα μήνα. Έτσι ξεκίνησα τη συγγραφή των αστυνομικών θρίλερ με πρώτο το Ονειρεύτηκα το Δολοφόνο Σου. Τώρα βρίσκομαι στην προετοιμασία του τρίτου στη σειρά βιβλίου από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Θα έγραφες μια αυτοβιογραφία σου;

Είναι νωρίς ακόμη. Στο μέλλον θα δούμε…

Πρόσφατα ο γιος σου, Κωνσταντίνος Μουσούλης, βραβεύτηκε στο IndieFEST Film Awards για την ταινία μικρού μήκους The Red Sweater

Επέλεξε αυτό το σενάριο, που ήταν κομμένο και ραμμένο για την πρωταγωνίστρια και η ιστορία ήταν αληθινή. Ο ίδιος είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν θέλει να μιλούν άλλοι γι’ αυτόν. Ακολουθεί το δικό του δρόμο και παλεύει για να φτάσει το στόχο του.

 

Φαίνεται πως οι ΗΠΑ είναι η χώρα που θα κάνει καριέρα. Πώς νιώθεις για αυτό;

Ο Κωνσταντίνος αγαπάει την Ελλάδα και τη Μάνη ιδιαίτερα, από όπου κατάγεται ο πατέρας του. Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα γυρίσει, αλλά αυτό είναι μια επιλογή δική του. Κυνηγάει το όνειρό του εκεί. Μου λένε «έχεις ένα γιο μονάκριβο, γιατί δεν τον έχεις κοντά σου;». Η απάντησή μου είναι «μα για εμένα τον έφερα στον κόσμο;». Είχαμε την ευλογία με τον πατέρα του να φέρουμε ένα ισορροπημένο παιδί στη ζωή. Από εκεί και πέρα, αυτή του ανήκει. Δεν θέλω να έχω το γιο μου στα φουστάνια μου. Δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία που έχουν οι περισσότερες Ελληνίδες μητέρες. Εγώ θέλω να νιώθω πως το παιδί μου είναι καλά. Αυτό και μόνο με γεμίζει.

Όταν είχες αυτό το διάλειμμα από την τηλεόραση, με τα γεγονότα του Alter, σου άρεσε η ζωή που ζούσες, μακριά από την ένταση;

Σε πληροφορώ πως για πρώτη φορά κυκλοφόρησα Παρασκευή. Γνώρισα πώς είναι κι αυτή η μέρα της εβδομάδας. Είκοσι ολόκληρα χρόνια την ημέρα της εκπομπής δεν βγαίνω ποτέ έξω, γιατί δεν θέλω αρνητικές επιρροές από κανέναν. Συγκεντρώνομαι μόνο στη δουλειά μου. Υπαγορεύω στους συνεργάτες μου τον «οδηγό» της εκπομπής από το σπίτι και στη συνέχεια φεύγω κατευθείαν για το στούντιο. Αν κάτι συμβεί, ταράζομαι και χάνω τους ρυθμούς μου. Η μοναδική Παρασκευή που βγήκα ήταν για να πάω στην κηδεία του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, που ήταν κουμπάρος μας και έχει βαφτίσει τον Κωνσταντίνο. Την περίοδο που το Alter ήταν κλειστό, συνειδητοποίησα πως η ζωή μου δεν είναι η τηλεόραση. Και να φύγω από αυτήν, μια χαρά θα είμαι, γιατί έχω και άλλα ενδιαφέροντα πέρα από το γυαλί.

Όταν είσαι έξω με την παρέα σου, συζητάτε για την επικαιρότητα, για την πολιτική;

Σε πληροφορώ πως όταν βγαίνω μετά από τέτοια ένταση για να χαλαρώσω και ακούω στην παρέα μου να συζητάνε καταθλιπτικά θέματα και να μαλώνουν για την πολιτική, τρελαίνομαι… Μου έρχεται να φύγω! Τους λέω «Αγάπες μου, αφεθείτε. Τα προβλήματα δεν θα τα λύσετε τώρα που βγήκατε να διασκεδάσετε. Θα τα συναντήσετε και αύριο μπροστά σας και θα βρείτε τη λύση». Αυτή είναι στάση ζωής. Δεν κουβαλάω τα προβλήματα μαζί μου για να τα φορτώνω στους άλλους.

Αν δεν έπαιρνες αυτό το δρόμο στη ζωή σου, το ρεπορτάζ, τη δημοσιογραφία, πού πιστεύεις πως θα ήταν τώρα η Αγγελική και τι θα έκανε;

Με έχουν ρωτήσει «Θα γινόσουν αστυνομικός;» και η απάντησή μου είναι «Όχι, ποτέ». Μου έχουν πει «θα έμπαινες στην πολιτική;» και η απάντηση είναι «Όχι, γιατί δεν θέλω να βλέπω με παρωπίδες και να ακούω με ωτοασπίδες». Και να ξαναγεννιόμουν τώρα, πάλι ρεπόρτερ θα γινόμουν.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλάει πρώτη φορά για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτει τα ελαττώματα του Αλέξη Γεωργούλη