CELEBRITIES

16 διάσημοι που είναι κολλητοί φίλοι (στην πραγματικότητα)

Είναι λογικό να αναπτυχθούν φιλίες ακόμη και στο χώρο εργασίας. Όταν οι άνθρωποι βρίσκονται τόσες ώρες μαζί, μοιράζονται τα πάντα. Έτσι και οι celebrities. Ανάπτυξαν τις πιο δυνατές φιλίες με τους συνεργάτες τους.

Πολλοί διάσημοι ανέπτυξαν απρόσμενες, στενές φιλίες. Και όχι επιφανειακά απλώς για τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά από εκείνες τις φιλίες που κοιμάται ο ένας στο σπίτι του άλλου, που ξημεροβραδιάζονται για να πουν τα προβλήματα τους και που είναι εκεί στα δύσκολα.

1. Penélope Cruz και Salma Hayek

 

Η φιλία τους ξεκίνησε μέσα από τα γυρίσματα της ταινίας Bandidas και από τότε περνάνε πολύ χρόνο μαζί και δίνουν αστεία παρατσούκλια η μια στην άλλη. Τώρα μπορεί να μην είναι συνέχεια μαζί λόγω των παιδιών τους αλλά όσο χρόνο βρίσκουν προσπαθούν να τον περνάνε μαζί.

2. Rihanna και Katy Perry

 

Είναι τόσο διαφορετικές αλλά τόσο ίδιες. Έχουν τόσες ομοιότητες στην πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που τους δένει πολύ.

3. Demi Lovato και Selena Gomez

 

Συναντήθηκαν το 2002 σε μια οντισιόν και από τότε έγιναν φίλες. Έχουν συνεργαστεί στην τηλεόραση, σε ταινίες στην μουσική και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Για ένα διάστημα είχαν απομακρυνθεί αλλά τώρα είναι ξανά οι καλύτερες φίλες.

4. Jennifer Aniston και Courtney Cox

 

Ήταν συνεργάτιδες στην σειρά ”Friends” για πάνω από δέκα χρόνια και είχαν δεθεί πάρα πολύ. Μοιράζονται τα πάντα, βγαίνουν μαζί και η Jennifer Aniston είχε δηλώσει πως την είχε φιλοξενήσει δεκάδες φορές στο σαλόνι της και πως η Courtney Cox είναι τα πάντα για την ίδια.

5. Taylor Swift και Emma Stone

 

Έχουν αναπτύξει σχέσεις από το 2011 και έχουν γίνει αχώριστες. Φήμες λένε πως η Emma Stone είχε στείλει email στην Τaylor Swift λέγοντας της πως λατρεύει την μουσική της. Τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους.

6. Ben Affleck και Matt Damon

 

Ξεκίνησαν την καριέρα τους μαζί από πολύ μικρή ηλικία. Συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Good Will Hunting και από τότε ξεκίνησε η δυνατή τους φιλία.

7. Jay-Z και Kanye West

 

Είχαν συνεργαστεί στην μουσική και έκαναν ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ μαζί. Από τότε δεν έχουν σταματήσει ποτέ να κάνουν παρέα.

8. Brad Pitt και George Clooney

 

Οι δυο ηθοποιοί ξεκίνησαν την φιλία τους μέσα από την ταινία ”Ocean’s Eleven”. Η παρέα τους έχει γίνει εντονότερη τα τελευταία χρόνια και ο Brad Pitt έχει πει για τον George Clooney πώς είναι ένας πολύ αστείος άνθρωπος και πως ξέρει να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενος. Μπορεί να ακούγονται φήμες ότι η φιλία τους αυτή την περίοδο περνάει κρίση αλλά εμείς ελπίζουμε να παραμείνουν το ίδιο αγαπημένοι.