CELEBRITIES

Πέμυ Ζούνη: Μιλά για τη δικαστική διαμάχη της για την υπόθεση Ang Lee

NDP

Πρώτη φορά μίλησε η Πέμη Ζούνη για τη δικαστική της διαμάχη με τη θεατρική παραγωγό και καλή της φίλη μέχρι πρότινος, Μπέσση Γιαννοπούλου. Η κόντρα τους ξέσπασε με αφορμή την παράσταση «…και Ιουλιέτα». Πρόκειται για την παράσταση που ανέβηκε στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη στις αρχές του 2017 και θεωρήθηκε ότι τη σκηνοθεσία της υπέγραφε ο βραβευμένος με Όσκαρ Ang Lee. Το σκάνδαλο που ξέσπασε με την επεξεργασμένη φωτογραφία της ηθοποιού στο πλευρό του σκηνοθέτη προξένησε ρήγμα στις σχέσεις των δύο γυναικών και πλέον τις διαφορές τους θα λύσει η δικαιοσύνη.

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso, που αναφερόταν στη δικαστική διαμάχη τους στο πρωτοσέλιδο της κάνοντας λόγο μάλιστα για «Κόντρα μεγατόνων με αρπαγή και ροζ αποχρώσεις» και λίγο μετά ακολούθησε η συνέντευξη της Πέμης Ζούνη στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και το Νίκο Γεωργιάδη. Η ηθοποιός μίλησε για την «άσχημη εμπειρία» της, την επιλογή της να συνεχίσει να μοιράζεται μια συντροφική ζωή με τον σύζυγό της Στάθη και τη δικαστική διαμάχη με την πρώην συνεργάτιδά της.

«Υπέστην μια ταλαιπωρία που συνεχίζεται και είναι στα δικαστήρια. Πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Νομίζοντας ότι θα φύγω έξω για χρόνια, το είχαμε συζητήσει φιλικά το διαζύγιο με τον Στάθη, τελικά είμαστε πάντα συντροφικά μια χαρά. Μένουμε μαζί. Οπότε δεν διαλύθηκε κάτι. Ανεξάρτητα από το ότι ξανακοιτάς κάποια πράγματα, περνάς μια ταλαιπωρία, αλλά υπάρχει μια σχέση στη βάση της πολύ δυνατή. Ο Στάθης είναι ένας πολύτιμος σύντροφος, έχει σταθεί σε όλες τις ανηφορο – κατηφόρες δίπλα μου», σημείωσε η Πέμη Ζούνη.

«Τα δικαστήρια είναι με την τέως συνεργάτη μου. Πήρα ένα μάθημα ζωής. Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτή τη στιγμή γιατί είναι θέμα ψυχαναλυτικό, είναι θέμα πάρα πολύ προσωπικό και έχει να κάνει με τη λειτουργία μου, αλλά ήταν ένα πολύτιμο μάθημα. Πόνεσε. Εκείνο που ήταν το πολύτιμο επίσης, ήταν πως δεδομένης μιας μεγάλης κρίσης και ενός σκανδάλου που βγαίνει προς τα έξω για ένα πρόσωπο, οι φίλοι και οι γνωστοί διαλέγουν αμέσως το που θα πάνε. Βλέπεις ότι χάνεις ανθρώπους που σε ήξεραν πάρα πολύ και κερδίζεις ανθρώπους που σε εκτιμούσαν χωρίς να σε ξέρουν τόσο. Αλλά αυτό είναι ένα ωραίο επώδυνο ξεσκαρτάρισμα. Είμαι αρκετά ανθεκτική και ήσυχη και δυνατή γιατί έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» συνεχίζει και καταλήγει: «Ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Μέσα από αυτά μαθαίνουμε, μεγαλώνουμε. Είναι χρήσιμα τελικά».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency