CELEBRITIES

Η απάντηση της δικηγόρου της Ζούνη για το “κόψιμο” της Γιαννοπούλου από το “Μετά τα Μεσάνυχτα”

NDP Photo Agency

Μπορεί το κοινό να ήταν έτοιμο να παρακολουθήσει την εξομολόγηση της θεατρικής παραγωγού Μπέσσυς Γιαννοπούλου για την συνεργασία και την αντιδικία της εν συνεχεία με την άλλοτε σύντροφό της (κατά τους ισχυρισμούς της) Πέμη Ζούνη, στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» του Alpha την περασμένη Τετάρτη, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αλλά και όπως άφησε η ίδια η θεατρική παραγωγός να εννοηθεί σε ανάρτησή της στο Facebook, πίσω από το ξαφνικό «κόψιμο» της συνέντευξής της από την εκπομπή, βρισκόταν η Πέμη Ζούνη.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου ήρθε σε επαφή με την δικηγόρο της ηθοποιού, Έλλη Ρούσου, που χειρίστηκε το θέμα της προβολής της εκπομπής εκ μέρους της Πέμης Ζούνη και αυτή έδωσε την δική της εξήγηση για όλα όσα συνέβησαν λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

«Σε σχέση με την τηλεοπτική συνέντευξη της κ. Γιαννοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ζήτησα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για λογαριασμό της κυρίας Πέμης Ζούνη να μην μεταδοθεί συνέντευξη που να αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κ. Ζούνη. Και γενικά να μην γίνει καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της στη συνέντευξη αυτή κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA μετά το νόμιμο αίτημα μας, έλαβε την απόφαση να μην παρουσιαστεί η εν λόγω συνέντευξη. Η διαφορά της κ. Ζούνη με την κ. Γιαννοπούλου εκκρεμεί πλέον στα ποινικά δικαστήρια και την υπόθεση χειρίζεται για την κ. Ζούνη ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός.», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Ρούσσου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency