CELEBRITIES

Η Paris Jackson έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για τη Vogue

Η Paris Jackson έχει εκφράσει αρκετές φορές το παράπονο ότι τα όσα λέει στις συνεντεύξεις της παραποιούνται και άρα δημοσιεύονται εντελώς διαφορετικά. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει γίνει ιδιαίτερα δύσπιστη με τους δημοσιογράφους και τα Μέσα. Αλλά όταν σου ζητάει η Vogue να κάνεις εξώφυλλο, όποια κι αν είσαι, λυγίζεις δικαιολογημένα.

Η μονάκριβη κόρη του Michael Jackson  μόλις έκανε την πρώτη της συνεργασία με τον θρυλικό τίτλο, ποζάροντας στο εξώφυλλο της αυστραλιανής έκδοσης και στο φακό του τεράστιου Patrick Demarchelier, υπό τις στιλιστικές οδηγίες της Christina Centenera, η οποία τρέχει το Yeezy project του Kanye West.

Αλλά επειδή ως γνωστόν “όποιος καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι”, η Paris ζήτησε από τους υπεύθυνους του περιοδικού να απαντήσει στις ερωτήσεις που ήθελαν να τις κάνουν μέσω γραπτών μηνυμάτων κι όχι προφορικά, πιθανότατα ώστε να έχει γραπτές αποδείξεις για τα λεγόμενά της. Η Vogue συμφώνησε να κάνει μία συνέντευξη με αυτόν τον τρόπο, για πρώτη φορά στα χρονικά του τίτλου. “Είναι κάτι που εγκρίναμε για πρώτη φορά στη Vogue, αλλά έγινε από τη στιγμή που δείχνει κατάλληλο για ένα άτομο της γενιάς της Paris”, ήταν η επίσημη εξήγηση του περιοδικού.

Όλα πήγαν εξαιρετικά και η Paris δήλωσε πολύ ευχαριστημένη αφού όσα είπε μεταφέρθηκαν αυτούσια, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο είχε εκ των προτέρων θέσει τον όρο να μην ερωτηθεί για οτιδήποτε αφορούσε στα οικογενειακά της.

 

Κεντρική Photo: Charles Sykes/Invision/AP