CELEBRITIES

Πάολα: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της

NDP

Τον έρωτα έχει ξαναβρει εδώ και δύο μήνες η Πάολα στο πρόσωπο ενός συναδέλφου της όπως ακούσαμε πρώτη φορά στην εκπομπή Happy Day. Η εφημερίδα Espresso και η δημοσιογράφος Δήμητρα Δάρδα αποκάλυψε το όνομα του 25χρονου συντρόφου της τραγουδίστριας. Ο Παναγιώτης Τσαφαράς είναι λοιπόν σύμφωνα με την εφημερίδα ο άνθρωπος που έκανε την καρδιά της τραγουδίστριας να χτυπήσει δυνατά ξανά.

Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι στη συνεργασία για την περιοδεία τους και δύο μήνες αργότερα εμφανίζονται στο ίδιο μουσικό σχήμα στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν η καθημερινότητα της περιοδείας, το χιούμορ του Παναγιώτη και το έντονο φλερτ του, που τους έφεραν κοντά, μετά τον χωρισμό της Πάολας από τον Μιχάλη Ποζίδη με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι επί χρόνια.

Ο 25χρονος τραγουδιστής έχει ήδη αποκτήσει το πρώτο του fan club στο Instagram που συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα του αγαπημένου του τραγουδιστή.

 

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Panik μέσω της οποίας κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 το τελευταίο τραγούι του Στρατιώτης σε μουσική Νίκου Μερτάνου και στίχους Νίκου Μωραΐτη. Δες πιο κάτω το videoclip του τραγουδιού και τον Παναγιώτη Τσαφαρά βεβαίως.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency