Νότης Σφακιανάκης-Πάολα: Το παρασκήνιο της αποχώρησης της τραγουδίστριας από το σχήμα

Μία συνεργασία που έληξε άδοξα. Πώς έφτασαν στη ρήξη Νότης-Πάολα.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα του φετινού χειμώνα τελείωσε πριν την ώρα του. Νότης Σφακιανάκης και Πάολα δεν ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους αφού η τραγουδίστρια αποχώρησε δύο εβδομάδες πριν την προκαθορισμένη λήξη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης «Στη φωλιά των Κου Κου», το κλίμα ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές άρχισε να βαραίνει από τις πρόβες. «Η Πάολα είχε φέρει τη δική της ομάδα, δικό της ηχολήπτη, φωτιστή και όλη τη μπάντα. Μπαίνει στην πρόβα ο Νότης Σφακιανάκης βλέπει κανονικές ντραμς και λέει να το αλλάξουν και να παίζουν με τις δικές του ηλεκτρονικές ντραμς. Της πέρασε και τα αντίποινα του Νότη Σφακιανάκη ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει η Πάολα στο σχήμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, να μη συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε.

Η συνεργασία συνεχίστηκε ομαλά, όμως, ο Νότης με δική του απόφαση εμφανιζόταν για το δεύτερο πρόγραμμα στις 04:30. Την ώρα που κατέβαινε η Πάολα το μαγαζί είχε 1,500 άτομα, στις 5 παρά το μαγαζί είχε μείνει με 300 άτομα γιατί ο τραγουδιστής έβγαινε με ξένα κομμάτια. Άνθρωποι του Νότη είπαν ότι πολλοί ανεβαίνουν στο καμαρίνι της Πάολας και αδειάζουν τα πρώτα τραπέζια. Εκεί ξεκίνησε η ρήξη.

 

Πριν από έναν μήνα ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε από τον επιχειρηματία να πει στην Πάολα να τελειώνει αυτό που γίνεται στα καμαρίνια μέχρι τις 8 το πρωί. Ο επιχειρηματίας του είπε πως δεν μπορούσε να το κάνει γιατί για τον ίδιο τον Νότη είχε σουίτα στον πέμπτο όροφο, όπου μπορούσε να πάει.

Την Παρασκευή που μας πέρασε ο Νότης έστειλε τον μαέστρο στις 07:30 να πει στην Πάολα να κλείσει τη μουσική. Εκείνη είπε να έρθει και ο Νότης να πιει ένα ποτό μαζί τους, αλλά ο Νότης ήταν έξαλλος. Η Πάολα πήγε στο καμαρίνι του και αντάλλαξαν πολύ βαριές εκφράσεις. Εκείνος της είπε πως αν τον σέβεται θα πρέπει να κλείσει τη μουσική κι εκείνη του απάντησε πως ο σεβασμός κερδίζεται. Μετά έγινε χαμός. Η Πάολα έστειλε δικό της συνεργάτη να πληρώσει όλα τα χαμένα μεροκάματα μέχρι τις 23 Μαρτίου σε όλο το προσωπικό».

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει προβεί σε δηλώσεις κι έτσι όσες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές δεν έχουν ούτε επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευσθεί.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ