CELEBRITIES

Πάνος Βλάχος: Στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παρά τις φήμες χωρισμού

NDP

Μπορεί να φαίνεται αβέβαιο το αν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ακόμα ζευγάρι, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πώς χωρισμένοι ή μη οι ηθοποιοί που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και που αποχαιρετίσαμε για το Λος Άντελες όπου μετακόμισαν πριν χρόνια μαζί, διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η φετινή Άνοιξη τους ήθελε να είναι χωριστά και να εξακολουθούν να μένουν στο ίδιο σπίτι στο Λος Άντζελες. Ακολούθησαν οι αινιγματικές δηλώσεις του Πάνου Βλάχου για το θέμα αλλά και μια ανάρτηση του τον Αύγουστο όπου φαινόταν να παίζει beach volley μαζί με την αλλοτινή του αγαπημένη, κινήσεις που θόλωσαν ακόμα περισσότερο τα νερά για το relationship status τους.

Το βέβαιο είναι πώς πλέον είναι μακριά ο ένας από τον άλλο, καθώς ο Πάνος Βλάχος έχει επιστρέψει σύμφωνα με το Instagram του στις ΗΠΑ κι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παραμένει στην Ελλάδα όπου έχει αναλάβει την παρουσίαση του Bake Off Greece στον Alpha.

Αυτό το νέο project ήταν και η αφορμή για τον Πάνο Βλάχο, ώστε να εκφράσει για μία ακόμα φορά δημόσια την πίστη του σε εκείνη και τη στήριξή του στο πρόσωπό της. Δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα του trailer της εκπομπής στα Insta Stories του ο Πάνος Βλάχος έγραψε: «Καλή επιτυχία Ελλάδα».

Instagram/Panos_vlahos_official

 

Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ τους. Το σίγουρο είναι πάντως ότι υπάρχει αλληλοστήριξη κι αυτό δεν γίνεται παρά να το επικροτήσεις.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency