CELEBRITIES

Ο Πάνος Ιωαννίδης μας σύστησε την αδελφή του. Οικογενειακή νοστιμάδα

Instagram/ioannidispanos

Οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις του Πάνου Ιωαννίδη με το MasterChef 3 τελείωσαν πρόσφατα και του έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο να αφιερωθεί σε άλλες υποχρεώσεις του, τις οικογενειακές. Ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε πρόσφατα με την αδελφή του, Ελιάννα Ιωαννίδου για φαγητό και μάλιστα επισκέφθηκαν το εστιατόριο πρώην παίκτη του MasterChef, του Σελίμ.

Διάβασε επίσης: Η Σπυριδούλα του MasterChef ζήτησε δημόσια συγγνώμη και δεν είναι αυτό που νομίζεις

«Οικογενειακά με την αδελφούλα μου, νόστιμο φαγητό στον αγαπημένο μου Σελίμ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που μοιράστηκε στο Instagram από την έξοδό τους ο chef. Όπως βλέπεις όμως, δεν ήταν μόνο το φαγητό νόστιμο αλλά και τα αδέλφια Ιωαννίδη.

 

Η Ελιάννα Ιωαννίδη, η οποία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων, είχε μοιραστεί αντίστοιχα μία φωτογραφία με τον αδελφό της και δύο άλλους κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον δικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ημέρες. Η ίδια είναι πολύ δεμένη με τον αδελφό της στον οποίο έχει μάλιστα «χαρίσει» και μία ακόμα ιδιότητα, πέρα από εκείνη του κριτή του reality μαγειρικής του Star. Την υπέροχη ιδιότητα του θείου ενός μικρού αγοριού.

 

«Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλή, έχω κι έναν ανιψιό 4 ετών, τον γιο της αδερφής μου. Έχουμε φοβερή σχέση. Στην τηλεόραση με αναγνωρίζει και μάλιστα όταν με βλέπει πηγαίνει και μου δίνει τοστ να φάω μέσα από την οθόνη», είχε πει σε συνέντευξή του ο Πάνος Ιωαννίδης.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ioannidispanos