CELEBRITIES

Παναγιώτης Πετράκης: Το πρόσφατο επεισόδιο που τον έκανε να χάσει τη φωνή του

NDP Photos

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που ο τηλεοπτικός Λουκάς, από την καθημερινή σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» για την απουσία από την μικρή οθόνη, αλλά και την ανάγκη του για ψυχοθεραπεία. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν ποτέ χρειάστηκε να απευθυνθεί σε ειδικό έπειτα από κάποια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, ο ηθοποιός απάντησε καταφατικά.

«Είμαι ακόμη σε ψυχοθεραπεία. Σε μια φάση της ζωής μου πριν από τρία χρόνια είχα αρχίσει να χάνω μαλλιά και τώρα το καμπανάκι που μου χτύπησε πριν από τρεις μήνες, έπειτα από ένα επεισοδιάκι, έχασα τη φωνή μου» σχολιάζει χαρακτηριστικά για τις συνέπειες του στρες και έντονων ψυχολογικών καταστάσεων που του έδειξαν πόσο χρήσιμη είναι η ψυχοθεραπεία.

Ο Παναγιώτης Πετράκης πιστεύει πως η κινητοποίηση επωνύμων και μη, μέσω social media, σχετικά με την πρόσφατη φωτιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 91 ανθρώπους, είχε εν πολλοίς θετικό αντίκτυπο. «Προσπαθήσαμε όλοι όσο μπορούμε με αυτόν τον ελάχιστο τρόπο, να κοινοποιούμε πράγματα για βοήθεια, προσφορές για είδη πρώτης ανάγκης…» αναφέρει συμπληρώνοντας ωστόσο πως θα ήθελε να έχει προσφέρει περισσότερα τις τελευταίες ημέρες. «Τα βάζω κι εγώ με τον εαυτό μου για όσα θα έπρεπε να έχω κάνει. […] θα έπρεπε να ήμουν εκεί κοντά στους ανθρώπους αυτούς» αναφέρει.

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού:

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Αgency