CELEBRITIES

H Pamela Anderson ξεμπρόστιασε δημοσίως τον πρώην της, Adil Rami, για την απιστία του

AP Photo/Francois Mori

Αν δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται ακόμα και εκπάγλου καλλονής γυναίκες να πέφτουν θύματα απιστίας, καιρός να το κάνεις. Δεν είναι ζήτημα εξωτερικής εμφάνισης. Γιατί σε αυτή την τεράστια κατηγορία των όμορφων και συχνά διάσημων γυναικών μόλις εντάχθηκε και η  Pamela Anderson. H Pamela όμως δεν είναι μία γυναίκα που δέχθηκε αυτή την δύσκολη κατάσταση στωικά και ήσυχα. Αποφάσισε ότι αφού πληγώθηκε εκείνη θα πρέπει να πονέσει και ο πρώην (πια) σύντροφός της, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Adil Rami.

Διάβασε κι αυτό: Οι αποκαλύψεις της Pamela Anderson για την ερωτική της ζωή που ξαφνιάζουν

«Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες, “τέρατα”. Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πως είναι δυνατόν να ελέγχει έτσι τις καρδιές και το μυαλό δύο γυναικών; Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν κι άλλες. Αυτός είναι το τέρας. Πώς μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου», έγραψε η Pamela Anderson.

 

Η ηθοποιός, φιλάνθρωπος και αλησμόνητο sex symbol των ’90s, δημοσίευσε μαζί με το μήνυμά της μία φωτογραφία της με τον Adil Rami από παλιότερες, πλασματικά όπως αποδείχθηκε ευτυχισμένες στιγμές. Κι αν η δική της θέση είναι δύσκολη, εγώ ούτε στη δική του θα ήθελα να είμαι.

Η Pamela Anderson είχε πάντα ταραχώδεις προσωπικές σχέσεις (σκέψου μόνο την περίπτωση του Tommy Lee τον οποίο παντρεύτηκε μετά από 4 ημέρες γνωριμίας και κατά τη διάρκεια του γάμου τους αυτός συνελήφθη για την κακοποίηση της Pamela) και όπως βλέπεις η προσωπική ζωή της συνεχίζει μα χαρακτηρίζεται από δυσκολίες. Σε λίγες ημέρες θα γίνει 52 ετών και ελπίζουμε τα γενέθλια της την 1η Ιουλίου να τη βρουν λίγο καλύτερα από ότι δηλώνει στο Instagram post της.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori