CELEBRITIES

Ο Orlando Bloom απάντησε ξεκάθαρα για τις επίμαχες γυμνές φωτογραφίες του από το 2016. Πιο ξεκάθαρα δε γίνεται

Richard Shotwell/Invision/AP

Όταν εμφανίστηκαν φόρα παρτίδα τα προσόντα του Orlando Bloom το ίντερνετ παραλήρησε. Αύγουστος ήταν θαρρώ του σωτήριου έτους 2016. Έκανε διακοπές με την αγαπημένη του, Katy Perry, στη Σαρδηνία κι ένιωσε μία ζέστη, μία φούντωση, μία φλόγα. Καλοκαιράκι ήταν, διακοπές είπαμε έκανε, τα πέταξε. Μπλούζα, βερμούδα, σαγιονάρες. Ζέστη, ζέστη, ζέστη. Βγάλε και το μαγιό, τι ψυχή έχει. Βγήκαν λοιπόν όλα κι έμεινε όπως τότε στη βάφτισή του. Κι αφού έφυγαν τα βάρη τα περιττά είπε να κάνει και το κορίτσι του μία βαρκάδα. Μπροστά η Katy, πίσω αυτός με αδαμιαία περιβολή. Να μην ηρεμήσει λεπτό ο Orlando. Ο φωτογράφος ήταν εκεί κι έκανε το κλικ της ζωής του.

Διάβασε ακόμα: Katy Perry και Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν. Δείξτε τα χέρια σας τώρα

 

Οι γυμνές φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Σκουντιόμασταν τότε στο γραφείο για να βεβαιωθούμε πως τον έχουμε δει όλοι. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν με μαύρο κουτί στο επίμαχο όμως κι αυτό δεν ήταν αρκετό. Άτιμη παρατηρητικότητα. Παίξε, παίξε βρες τις διαφορές, εξασκήθηκε το μάτι.

Κι αφού είδαμε το μαύρο κουτί, είδαμε και τη σκιά που διακρινόταν κάω από αυτό. Γλέντα Ασπασία, γλέντα. Η σκιά έγινε πρώτο θέμα συζήτησης. Ο ίδιος τότε δεν τοποθετήθηκε αλλά τρία χρόνια μετά μίλησε για το περιστατικό στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern.

Και για πες βρε Orlando; «Δεν είναι τόσο μεγάλο στην πραγματικότητα. Τα πράγματα επεκτείνονται με κάμερες με μεγάλο φακό. Είναι μια οπτική ψευδαίσθηση.»  Ανέφερε πως ο δημοσιογράφος επικοινώνησε μαζί του και του είπε για τις φωτογραφίες αλλά και για το κουτί που καλύπτει, ό,τι πρέπει να καλύπτει.

«Στην αρχή το παίρνεις χαλαρά και στην πλάκα. ‘Υπάρχει μαύρο κουτάκι αρκετά μεγάλο για να το καλύψει;’ Και μετά ξαφνικά συνειδητοποιείς πως μπορεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια γιατί κάποιος θα πληρώσει πολύ ακριβά για αυτές τις φωτογραφίες.»

Μαζί με την αποκάλυψη για τα προσόντα του ο Bloom ανέφερε ποια ήταν και η πρώτη του κίνηση μόλις έμαθε την ύπαρξη των φωτογραφιών. Τον δικηγόρο του; Ούτε να το συζητάς. Την πρώην γυναίκα του πήρε, Miranda Kerr, να την προετοιμάσει για να προετοιμάσει και το παιδί τους, τον τότε 5χρονο Flynn.

Η Miranda Kerr είχε πει: «Ω, θεέ μου, μού έστειλε το εξής μήνυμα για να με προετοιμάσει για αυτό που θα δω: Ντρέπομαι πολύ για αυτό, αλλά θα κυκλοφορήσουν κάποιες φωτογραφίες μου. Σκέφτηκα να σε ενημερώσω». Και η απάντησή της. «Σοβαρά τώρα, τι στο καλό σκεφτόσουν; Θα σου στείλω ένα-δυο μαγιό για να αλλάζεις.»

Το συμπέρασμα;

Δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP