CELEBRITIES

Η Olivia Newton-John δίνει ξανά μάχη με τον καρκίνο

Η Olivia Newton- John, η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια από την Αυστραλία που έχει αφήσει εποχή ως Sandy στο θρυλικό Grease (1978), ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter ότι αναβάλλει τις συναυλίες της εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η 69χρονη σταρ διαγνώστηκε για 2η φορά με καρκίνο του μαστού, ο οποίος βρίσκεται σε μεταστατικό στάδιο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στο twitter: “Η Olivia Newton-John απρόθυμα αναβάλλει τις συναυλίες της στις  ΗΠΑ και τον Καναδά, που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο. Ο πόνος στην πλάτη που αρχικά την ανάγκασε να αναβάλλει το πρώτο μισό της περιοδείας της, αποδείχτηκε πως είναι καρκίνος του μαστού, που παρουσίασε μετάσταση στο ιερό οστό. Εκτός από τις φυσικές θεραπείες, η Olivia θα πραγματοποιήσει ραδιοθεραπεία και είναι αισιόδοξη πως θα επιστρέψει αργότερα μέσα στη χρονιά, καλύτερα από ποτέ για να γιορτάσει στα shows της”.

”Πήρα την απόφαση αναβολής, για την πορεία των θεραπειών κατόπιν διαβουλεύσεων με τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και την ιατρική ομάδα του κέντρου φροντίδας και έρευνας για τον καρκίνο του μαστού στη Μελβούρνη, της Αυστραλίας” είναι η δήλωση της Olivia Newton John που δημοσιεύτηκε στο ίδιο tweet.

H πρωταγωνίστρια του θρυλικού Grease διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 1992 και έκτοτε είναι ακτιβίστρια για την πρόληψη της νόσου.

Κεντρική Photo: Evan Agostini/Invision/AP