CELEBRITIES

Οι ξεκαρδιστικές απαντήσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου για την έκτη εγκυμοσύνη της. Τελικά, έχουν τηλεόραση στο σπίτι;

NDP Photo Agency

Το έκτο τους παιδί περιμένουν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram. Τον έβαλε να ξετυλίξει το δώρο του και τον άφησε να καταλάβει αν πάνε για το έκτο. Πάνε, πάνε. Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι:

Διάβασε ακόμα: Η Ολυμπία Χοψονίδου άλλαξε τα μαλλιά της μετά από πολλά χρόνια

 

Λίγες ημέρες μετά ακολούθησε ένα χάπενινγκ στο Instagram της. Αποφάσισε να δεχτεί ερωτήσεις από τους followers της κι εκείνη απάντησε με πάσα ειλικρίνεια.

 

Ερώτηση κόλαφος. Έχουν ή δεν έχουν τηλεόραση στο σπίτι; Αυτή η οικογένεια κάνει κανένα ζάπινγκ; «Η τηλεόραση του δωματίου είναι η πρώτη που αγοράσαμε». Το ρωτήσατε, πήρατε την απάντησή σας.

 

Υπέροχη απάντηση στην ερώτηση «πόσο κιλά έβαλες στις πέντε προηγούμενες εγκυμοσύνες σου». Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς προκύπτουν τα εξής δεδομένα:

1ο παιδί σχεδόν 40 κιλά

2ο παιδί σχεδόν 30 κιλά

3ο παιδί σχεδόν 25 κιλά

4ο παιδί σχεδόν 25 κιλά

5ο παιδί σχεδόν 20 κιλά

Σύνολο: 138

 

Κι ένας εκνευρισμός τη βρήκε κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων. Όταν η κουβέντα έφτασε στις νταντάδες που ενδεχομένως έχει. «Δεν έχω και προκαλώ όποιον με δει να κυκλοφορώ με νταντάδες στον δρόμο να με τραβήξει φωτογραφία κι εγώ θα την ποστάρω».

 

Και αλλαγή αυτοκινήτου στα σκαριά. Πάμε για λεωφορείο να είμαστε άνετοι.

 

Η ερώτηση του Θοδωρή Παπαλουκά έγινε. Είναι αυτή που βλέπεις.

 

Τα μακαρόνια ήταν ένα ακόμα θέμα που απασχόλησε πολύ. Πόσα πακέτα βάζετε; 2 πακέτα σίγουρα.

 

Και για το τέλος μία ερώτηση με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη. Αλλάζει ή δεν αλλάζει πάνες; «Εδώ γελάμε όλοι μαζί» απάντησε η Ολυμπία και κάτι μου λέει πως δεν αλλάζει. Δεν ξέρω κιόλας. Αυτό ένιωσα. Μπορεί να κάνω και λάθος.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency