CELEBRITIES

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία και τα νέα video του Bachelorette Weekend της

Ιnstagram/Athinao1konomakou

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου έχει ξεκινήσει και όχι μόνο για τη νύφη και τον γαμπρό αλλά και για τις φίλες της ηθοποιού που ζουν μαζί της κάθε λεπτό της προετοιμασίας. Οι ίδιες αυτές φίλες ήταν που ετοίμασαν για την Αθηνά Οικονομάκου ένα bachelorette party μακριά από την πόλη, γεμάτο διασκέδαση και χορό.

Μετά τα πρώτα video που ανέβηκαν χθες από το bachelorette party, ακολούθησαν και νέα από την βραδινή διασκέδαση των κοριτσιών που όπως θα δεις παρακάτω, στην ανάρτηση ενός από τα fan pages της κολλητής της μέλουσσας νύφης, Βάσως Λασκαράκη, περιλάμβανε άπειρο τραγούδι και χορό.

 

Στο τέλος της βραδιάς η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε μία φωτογραφία άκρως χαρακτηριστική του hen party, με όλες τις της φίλες ντυμένες ασορτί στην παραλία και τα καπέλα τους να πετούν ψηλά στον αέρα. Τι κι αν το καλοκαίρι πέρασε; Η ανεμελιά και η καλοκαιρινή διάθεση αυτής της φωτογραφίας είναι στα ύψη. «Ξεσηκώσαμ την κόλαση πριν χτυπήσουν οι καμπάνες» σχολίασε η Αθηνά Οικονομάκου μεταδίδοντας τη διάθεση της κοριτσοπαρέας στους διαδικτυακούς φίλους της.

 

Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου θα τελεστεί στη Μύκονο στις 6 Οκτωβρίου και σίγουρα όλα αυτά τα κορίτσια στα floral θα δώσουν το «παρών».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Athinao1konomakou