CELEBRITIES

Αθηνά Οικονομάκου: “Έπρεπε να γίνω μαμά για να καταλάβω”

NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου πλέον βλέπει τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, αυτό της μητρότητας, αφού τον Μάρτιο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Από τότε φαίνεται ότι πολλά έχουν αλλάξει στη σκέψη της και η ηθοποιός βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να το εκφράσει.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα γιατί ένας σούπερ-ήρωας έχει γενέθλια. Είναι σούπερ-ήρωας και έπρεπε να γίνω μαμά για να καταλάβω τις υπερδυνάμεις της» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της Γεωργίας, με την οποία έχει μια πολύ τρυφερή σχέση. Η ίδια ευχόμενη στη μητέρα της χρόνια πολλά σημείωσε πως: «Τώρα σε εκτιμώ ακόμα περισσότερο».

Η ηθοποιός έχει μάθει πώς οι «υπερδυνάμεις» είναι κάτι που έρχεται σε σετ μαζί με τη μητρότητα. Άλλωστε η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε μοιραστεί μία φωτογραφία της όπου πόζαρε άυπνη και εξηγούσε πόσο δύσκολη δουλειά είναι το να φροντίζεις το μωρό σου.

Τελικά ίσως όλες οι μητέρες του πλανήτη που κάποια στιγμή μας είπαν την ατάκα: “Γίνε μάνα και θα καταλάβεις” να έχουν ένα δίκιο. Τουλάχιστον η Αθηνά συμφωνεί.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency