CELEBRITIES

Οι πιο περίεργες θεωρίες συνωμοσίας για τους celebrities

Οι θεωρίες γύρω από το αν τελικά ο Michael Jackson ζει και παρτάρει κάπου στη Χαβάη, η Rihanna είναι κόρη του διαβόλου και η Beyonce προσπαθεί να σου πει κάτι μασονικό σχηματίζοντας τρίγωνα με τα χέρια της στα videoclips της, δίνουν και παίρνουν.

Ο κόσμος δεν πάει καλά και αυτό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η φαντασία των ανθρώπων όμως, είναι κάτι που πάντα θα με εκπλήσσει. Στις στιγμές έξαρσης της ανθρώπινης δημιουργικότητας λοιπόν, έχουν γεννηθεί ιστορίες, φήμες, μύθοι και θρύλοι γύρω από τους celebrities και διάφορα κοινωνικά φαινόμενα, ατυχήματα, θανάτους και συμπτώσεις. Παρακάτω θα διαβάσεις μερικά από τα πιο κουλά που έχουμε δει.

H Shakira και ο Pitbull προέβλεψαν την εξαφάνιση του μαλαισιανού αεροσκάφους

Η πτήση ΜΗ370 έμελλε να εξαφανιστεί το 2014 και ο Pitbull και η Shakira το γνώριζαν αυτό δύο χρονιά νωρίτερα. Το 2012 έβγαλαν από κοινού το “Get It Started” με στίχους όπως “big news”, “Malaysia”, “worldwide” και “two passports”. Eίναι γνωστό ότι στο αεροσκάφος υπήρχαν δύο επιβάτες με ψεύτικα διαβατήρια. “Τwo passports”, δύο επιβάτες, τι δεν καταλαβαίνεις;

Η Βeyonce είναι κλώνος

Οι θεωρίες για την Beyonce είναι χιλιάδες: είναι η μητέρα της Solange, ανήκει στους Illuminati, στρατολογεί παιδάκια για τον Σατανά, σκότωσε τη Joan Rivers και δεν ήταν ποτέ έγκυος αφού κυκλοφορούσε με ψεύτικη κοιλιά. Το καλύτερο όμως είναι ότι επειδή οι παραγωγοί της φοβούνται ότι μια μέρα θα πεθάνει αυτή η πολύτιμη και εξαιρετικά κερδοφόρα επένδυση που ονομάζεται Beyonce, αποφάσισαν να την κλωνοποιήσουν. Ακολουθεί ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάτι έχει πάει λάθος με τον προγραμματισμό του κλώνου της Queen Bey.

O Morrissey προέβλεψε τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana

Δε θα πω πολλά, μόνο τούτο: στο τραγούδι του Morrissey “The Queen is Dead”, υπάρχει ο στίχος “Hemmed in like a boar between arches”. Εκεί συναντάς τα γράμματα d-i-a-n-a. Διάσπαρτα μεν, αλλά στη σειρά. Το ίδιο συμβαίνει και στον στίχο “and in the darkened underpass”, από το κομμάτι “There Is A Light That Never Goes Out”. Είναι ξεκάθαρο.

H Nicki Minaj είναι ο Jay-Z σε fast forward

Διότι αν μειώσεις την ταχύτητα με την οποία ραπάρει η Nicki Minaj, ακούς ξεκάθαρα τον Jay-Z. Δεν γνωρίζω αν συμβαίνει και το αντίθετο.

Ο Paul McCartney έχει πεθάνει

Μην κοιτάς που είναι ζωντανός, όχι. Ο Paul έχει πεθάνει. Αυτή είναι μια φήμη που κυκλοφορεί από το 1969 και κρατεί πολύ καλά μέχρι και σήμερα. Τα στοιχεία που την κρατούν ζωντανή είναι ότι αν παίξεις ανάποδα το “Revolution 9” από το “White Album”, ακούς ξεκάθαρα τη φράση “Turn me on dead man”. Eπίσης, αν ακούσεις το “Strawberry Fields Forever”, εκεί στο φινάλε στο “σβήσιμο” ακούγεται ο John Lennon να λέει κάτι σαν “Ι burried Paul” (εγώ έθαψα τον Paul). Bέβαια στην πραγματικότητα λέει “Cranberry Sauce”. Κατά τ’ άλλα καλά.

H Aaliyah δολοφονήθηκε από τη μουσική βιομηχανία

Αυτή η φήμη κυκλοφόρησε το 2005 και μάλιστα από τη Mary J. Blige. Η Aaliyah σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με άλλους 8 ανθρώπους, στα 22 της χρόνια – γεγονός που πολλοί πιστεύουν πως ήταν πολύ καλά οργανωμένο. Η Blige δήλωσε σε μια συνέντευξή της “Όταν είδα ότι πέθανε, ήξερα πως θα είμαι η επόμενη. Δεν ξέρω πώς ή πότε, αλλά είμαι η επόμενη”. Περισσότερα από 10 χρόνια μετά βέβαια, είναι ακόμα ζωντανή.