CELEBRITIES

Οι διάσημοι που απαρνήθηκαν τη διασημότητα για μια πιο φυσιολογική ζωή

Στα χρόνια της δόξας τους μεσουράνησαν στον κινηματογράφο, την τηλεόραση ή τη μουσική. Άγγιξαν αξιοζήλευτα επίπεδα διασημότητας, αλλά για τους δικό του λόγο ο καθένας, είτε "κάηκε" πρόωρα κάτω από τα φώτα των φλας, είτε επέλεξε να πάρει το καπελάκι του και να φύγει περνώντας από το προσκήνιο στο παρασκήνιο.

Είναι κάποιοι από εκείνους τους πάλαι ποτέ celebrities που θέλοντας ή μη απομυθοποίησαν το σταριλίκι επιλέγοντας να ζήσουν μια πιο νορμάλ ζωή.

Tom Selleck

Ο πάλαι ποτέ Thomas Magnum μπορεί να δηλώνει ακόμα ηθοποιός, αλλά η ισορροπία στη ζωή του ήρθε αφού αφοσιώθηκε στη φάρμα στην οποία έχει αποσυρθεί και καλλιεργεί αβοκάντο.         

Nikki Blonsky

Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε στο Hairspray, πριν 10 χρόνια. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να συνεχίσει την καριέρα της, πήρε την απόφαση να παρατήσει την προσπάθεια και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να γίνει κομμώτρια.  

Liam Gallagher

Αφού τα έσπασαν για τα καλά με τον αδερφό του τον Noel και διέλυσαν τους Oasis, ο Liam έφτιαξε τη μπάντα Beady Eye, με την οποία έβγαλε δύο άλμπουμ και κατόπιν το ‘κλεισαν το μαγαζάκι. Σήμερα ο Liam παίζει μουσική μόνο στο σπίτι του και δουλεύει για μια εταιρεία με ρούχα στο Λονδίνο που λέγεται Pretty Green.

Tony Danza

Ο θρυλικός μπαμπάς της σειράς των 80s “Ποιος είναι το αφεντικό” είναι σήμερα καθηγητής Αγγλικών σε σχολείο της Philadelphia. Ποιος δεν θα ήθελε για δάσκαλο τον Tony Danza;

Vanilla Ice

Ο Αμερικανός ράπερ που μεσουράνησε στα 90s τραγουδώντας Ice Ice Baby έκανε mic drop και πλέον ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά και κάνει ανακαινίσεις σπιτιών. 

Freddie Prinze Jr

Τον θυμάσαι από το θρίλερ Ξέρω Τι Έκανες Πέρσι Το Καλοκαίρι, στα γυρίσματα του οποίου γνώρισε τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Sarah Michelle Gellar. Μετά την υποκριτική τον κέρδισε η σκηνοθεσία και η παραγωγή, αλλά όχι για πολύ αφού πιο πρόσφατα ο πραγματικά ανήσυχος Freddie το ‘ριξε στη μαγειρική γράφοντας βιβλίο. Στη σελίδα του στο Instagram περιγράφει τον εαυτό του ως “Chef, Jedi και Μπαμπάς”.

Kevin Jonas

Ο Kevin άφησε εγκατέλειψε από επαγγελματικής άποψης τα αδέρφια Jonas και λάνσαρε application για εστιατόρια στην Αμερική, το οποίο λέγεται Yood. 

Steven Seagal

Ο τεράστιος μάστερ των πολεμικών τεχνών που έδειρε το έγκλημα όσο λίγοι στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη είναι η ζωντανή επιβεβαίωση του “Η τέχνη μιμείται τη ζωή”, αφού σήμερα εργάζεται ως σερίφης στο Νέο Μεξικό. 

Jack Gleeson

Διέπρεψε ως ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες του Game of Thrones- μη σου πω και της τηλεόρασης ολόκληρης-. Ο Jack Gleeson είναι, σύμφωνα με τους συμπρωταγωνιστές του, ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν ποτέ από το (ατέλειωτο) καστ της σειράς. Αλλά όλη αυτή η δημοσιότητα δεν τον έψησε και πολύ να την υπηρετήσει περαιτέρω, οπότε σήμερα δηλώνει μόνο “ταπεινός” φοιτητής Φιλοσοφίας και Θεολογίας σε κολέγιο του Δουβλίνου.

 

(Κεντρική φωτό: © Getty Images / Ideal Image)