CELEBRITIES

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για το παρασκήνιο της αποχώρησης του από το σχήμα του Σφακιανάκη

NDP Photo Agency

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής μίλησε όπως ήταν αναμενόμενο για την ξαφνική αποχώρησή του από το πλευρό των Νότη Σφακιανάκη και Πάολας δύο ημέρες μάλιστα πριν την πρεμιέρα τους στο Gazi Live.

«Η συμφωνία ήταν η εξής. Σφακιανάκης, Πάολα, Παπαδόπουλος.Ενα πρόγραμμα ο Παπαδόπουλος – δεύτερο πρόγραμμα ο Παπαδόπουλος, ένα πρόγραμμα η Πάολα – δύο προγράμματα η Πάολα, ένα πρόγραμμα ο Νότης – δύο προγράμματα ο Νότης. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία» είπε ο Γιώργος Σφακιανάκης και στη συνέχεια αποκάλυψε το παρασκήνιο της αθέτησης της συμφωνίας μεταξύ των καλλιτεχνών.

«Εγώ ενημερώθηκα Τετάρτη βράδυ ότι στις επόμενες δύο μέρες που ακολουθούν θα κάνεις πρόβα για ένα πρόγραμμα. Και λέω “παιδιά, αφού τόσο καιρό κάνω πρόβα σε δύο προγράμματα, γιατί να κάνω ένα”; “Γιατί ο κύριος Σφακιανάκης αποφάσισε να σου κόψει το δεύτερο πρόγραμμα”. Η δική μου αντίδραση ήταν εννοείται να ρωτήσω γιατί (δεν πήρα ποτέ απάντηση) και ήθελα να βρεθώ με τον κ. Σφακιανάκη και με την επιχείρηση για να συζητήσουμε. Βρέθηκα με την επιχείρηση, με την οποία έχω και άριστες σχέσεις και με έχουν πολύ και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε. Το προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά δεν γινόταν να τηρηθεί η συμφωνία που είχαμε κάνει. Με μια πρώτη σκέψη ήθελα να βρεθούμε με τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά μετά αφού μάθαινα ότι ήταν ανένδοτος στην άποψή του, όχι. Δε μπορούσα να κάνω αλλιώς, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.«Όταν κάτι που το έχουμε συμφωνήσει τόσο καιρό πριν, μου το σπας και μου το χαλάς, χαλιέμαι μέσα μου πάρα πολύ άσχημα. Ακόμα και τώρα είμαι λίγο ταραγμένος γιατί δεν έχω συνηθίσει να μιλάω για δυσάρεστα γεγονότα» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει σε όσα ανέφερε στην ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του, σχετικά με φήμες για τον Νότη Σφακιανάκη που στα μάτια του αποδείχθηκαν αληθείς. «Με είχαν πλησιάσει κάποια άτομα, φίλοι, συνεργάτες και μου είχαν πει να προσέχεις σε αυτή τη συνεργασία. Αλλά εγώ δεν είμαι από αυτούς που θα μου πεις κάτι και θα το πάρω και θα το σκεφτώ αν δεν γνωρίσω τον άλλο κι αν δεν έχω προσωπική επαφή με κάποιον δεν μπορώ να τον κρίνω. Πριν από 6 χρόνια του είχα γράψει ένα τραγούδι και είχαμε γνωριστεί. Βρεθήκαμε για λίγο στην παρουσίαση του δίσκου. Εγώ τον Νότη τον θαυμάζω, τον εκτιμώ και θεωρώ ότι έχει από τις σπουδαιότερες καριέρες στην Ελλάδα, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Μπορώ να τα διαχωρίσω αυτά γι’ αυτό και όταν μου έλεγαν ότι θα έχω πρόβλημα θα συναντήσεις αυτό και αυτό και τελικά είχαν δίκιο, έλεγα “Εντάξει μωρέ σιγά”. Ωστόσο πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είχε πρόβλημα προσωπικό μαζί μου ο κύριος Σφακιανάκης», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency