CELEBRITIES

Η Νόνη Δούνια μιλά για την περιπέτεια της υγείας της

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μίλησε για πρώτη φορά η Νόνη Δούνια στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Διαβάστε ακόμα: Η απάντηση της Νόνης Δούνια για τις γυμνές φωτογραφίσεις της. Το κανόνι-σε μόνη της

Περάσατε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία σας. Πείτε μας τι ήταν αυτό που αντιμετωπίσατε.

Πράγματι, αντιμετώπιζα ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας και υπεβλήθην σε μια προγραμματισμένη επέμβαση επιδιόρθωσης βαλβίδας καρδιάς. Οι ιατροί έκαναν άριστα τη δουλειά τους και όλα, ευτυχώς, πήγαν καλά. Έχω ήδη επιστρέψει στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και στην καθημερινότητά μου. Με την ευκαιρία της ερώτησής σας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για το συγκινητικό ενδιαφέρον που έδειξε για την κατάσταση της υγείας μου.

Φοβηθήκατε για τη ζωή σας; Τι σκεφθήκατε την ώρα που μπήκατε στο χειρουργείο;

Η συγκεκριμένη επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκα, είναι σοβαρή, όπως, άλλωστε, και κάθε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, καθώς ως άνθρωπος έχω πίστη και είμαι φύσει αισιόδοξη, ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν κατ’ ευχήν. Δεν φοβήθηκα στιγμή ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά.

Είχατε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποιο θέμα;

Όχι, δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Απλώς, σε ένα καθιερωμένο ιατρικό τσεκ-απ εντοπίστηκε το εν λόγω πρόβλημα και προγραμματίσαμε με τον ιατρό μου την επέμβαση, όπως έπρεπε να κάνουμε.

Το πρώτο της μήνυμα μετά την επέμβαση

Δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση ανέβασε μία φωτογραφία της και ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχθηκε. «Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, επιστρέφω στα καθήκοντα μου υγιής, δυνατή. Ευχαριστώ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον, είναι συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα και εξακολουθώ να δέχομαι. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο. Πάμε δυνατά! Με χαμόγελο και αισιοδοξία».

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/noni_dounia/