CELEBRITIES

Η Νόνη Δούνια μας δείχνει τη μητέρα της και τώρα ξέρουμε σε ποιον έμοιασε

NDP Photo Agency

Τη Νόνη Δούνια τον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε αρκετά συχνά σε εξόδους που σχεδόν αποκλειστικά συνδέονται με το νέο της ρόλο στη Βουλή. Ωστόσο, η ζωή περιλαμβάνει και ώρες εκτός γραφείου, ώρες που το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια περνά με αγαπημένα της πρόσωπα, κυρίως με την οικογένειά της. Κάτι τέτοιο συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης οπότε η Νόνη Δούνια πραγματοποίησε μια σπάνια έξοδο με τη μητέρα της. Και ακόμα πιο σπάνιο για εκείνη, μοιράστηκε μια selfie τους στο Instagram. Ο τόπος της συνάντησης και του φωτογραφικού κλικ ήταν βεβαίως οι αγαπημένες της Σπέτσες.

Διάβασε κι αυτό: Οι διακοπές της Νόνης Δούνια στις Σπέτσες

«Μάνα και κόρη σε βραδινή έξοδο», σχολίασε η βουλευτής ποζάροντας δίπλα στη μητέρα της, που κατάγεται από τις Σπέτσες και που το πατρικό σπίτι της εκεί λειτουργεί σήμερα ως το εξοχικό ολόκληρης της οικογένειας. Η σύνδεση της Νόνης Δούνια με τις Σπέτσες είναι μεγάλη, άλλωστε είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο νησί και επιπλέον δεν αποκλείει ποτέ το ενδεχόμενο να μείνει εκεί μόνιμα κάποια στιγμή στη ζωή της. Η σύνδεσή της με τη μαμά της, απείρως μεγάλη και σημαντική, όπως καταλαβαίνεις. Τα κοινά τους δεν εξαντλούνται στην αγάπη τους για τον τόπο τους ή στην μεταξύ τους τρυφεράδα. Τα βλέπεις και στο πρόσωπό τους, έτσι δεν είναι;

Χαμόγελο πλατύ και μάτια που γελούν για μητέρα και κόρη ίδια.

 

Η Νόνη Δούνια έχει κάνει τη μητέρα της δύο φορές γιαγιά. Απέκτησε τον γιο της Στάθη το 2005 και την κόρη της Ζαφειρία έναν χρόνο αργότερα. Η ίδια είχε μιλήσει για την εποχή που αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη και πως τότε αποφάσισε να αφήσει πίσω της το modelling. «Είμαι τελειομανής και πιστεύω πως πρέπει να αφιερώνε­σαι σε ό,τι κάνεις. Τότε επέλεξα πως θα αφοσιωθώ στα παιδιά μου. Είχα κάνει τον κύκλο μου και ήμουν στο πικ. Τότε πρέπει να αποσύρεται κάποιος. Όταν έχει ακόμη ζήτηση. Ως άνθρωπος ήμουν καλυμμένη, είχα ολοκληρώσει την καριέρα μου και αποφάσισα να αφιερωθώ στη μητρότητα, που είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μιας γυναίκας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency