CELEBRITIES

Ο Μάνος Πίντζης τα βάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη και “αδειάζει” την Δήμητρα Φραντζή

Ο Μάνος Πίντζης κλήθηκε να μονομαχήσει με τον Λευτέρη Παρασκευά για μία θέση στο Nomads. Προτίμησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και με την επιστροφή του στην Ελλάδα τα έβαλε με τους συμπαίκτες του αλλά και με την αντίπαλη ομάδα.

Καλεσμένος στο Πρωινό του Αnt1 μίλησε για την συμπεριφορά του Γιώργου Μαυρίδη αλλά και για την Δήμητρα Φραντζή η οποία φάνηκε να καταρρέει στο άκουσμα της αποχώρησής του.

Για τον Γιώργο Μαυρίδη

”Όταν κλείνουν τα φώτα γίνονται πράγματα τα οποία δεν βγαίνουν στην επιφάνεια. Χτυπιόμουν και τους έλεγα συνέχεια ‘λέτε τη γνώμη σας με ότι κι αν σημαίνει αυτό’. Γιατί να μην πω τη γνώμη μου π.χ. στον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έχει 1 εκ. followers; Πώς θα χαρακτηριστώ αν πω τη γνώμη μου ενάντια στον Γιώργο; Θα με θάψουν όλοι. Ε και τι έγινε ρε παιδιά; Επειδή θα πει ο Γιώργος ‘ο γάιδαρος πετάει’, εγώ θα πρέπει να πω ‘ο γάιδαρος πετάει’ για να μην αντιταχθώ στους followers του;

Με τον Μαυρίδη με χαλάει η ‘πιπίλα’. Δηλαδή, βρίσκουμε ένα θεματάκι και το έχουμε για καραμέλα, το ξαναλέμε, το ξαναλέμε. Μου έκανε εντύπωση γιατί ο Γιώργος εκείνο το πρωί είπε ότι έχουμε έρθει στις Φιλιππίνες και μολύνουμε το περιβάλλον, κυνηγάμε τα σκυλιά, κάνουμε βρομιές στο περιβάλλον και ότι βάζει από την τσέπη του λεφτά να εμβολιάσει τα σκυλιά. Και του είπα ότι επειδή είμαστε σε ένα περιβάλλον πολύ δύσκολο για μένα προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι και μετά τα σκυλιά. Χωρίς να σημαίνει ότι παραμερίζουμε τα ζώα και τους φερόμαστε άσχημα. Ήταν λίγο υπερβολικός.

Ο Γιώργος επιλέγει να είναι μόνος του. Κάνουμε την παρέα μας εδώ αλλά ο Γιώργος θα φύγει θα πάει στη γωνίτσα του. Θέλει να είναι μόνος του. Το επιλέγει να είναι μόνος του. Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον ότι δεν σε κάνει παρέα, επειδή επιλέγεις εσύ να είσαι μόνος σου. Δεν του είπε κανείς ποτέ ότι δεν σε κάνω παρέα.”

Για την Δήμητρα Φραντζή

”Νομίζω την άποψή σας για την Δήμητρα Φραντζή την έχετε. Λες να φτάνει ένα ωραίο σώμα; Εκεί καταντήσαμε. Πρέπει κάποτε να πάρει θέση, να ψηφίσει σοβαρά. Πολλοί δεν λένε τη γνώμη τους για να μην χαρακτηριστούν. Αυτό δείχνει έλλειψη χαρακτήρα. Δεν είναι ωραίο να είσαι ουδέτερος και αποστασιοποιημένος από τα πάντα.”

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency