CELEBRITIES

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Η κοινή τηλεοπτική εμφάνιση και η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Instagram.com/vasilikimillousi

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση πραγματοποίησαν μια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Και μπορεί να μην έχεις συνηθίσει να τους βλέπεις ντυμένους με κάτι άλλο πέρα από τις αθλητικές τους ενδυμασίες, αλλά έχεις συνηθίσει να μιλούν με τόση τρυφερότητα ο ένας για τον άλλο αποδεικνύοντάς σου για μία ακόμα φορά ότι η αγάπη υπάρχει εκεί έξω.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μίλησαν για τη γνωριμία τους, τη φιλική τους σχέση που εξελίχθηκε σε έναν έρωτα ζωής. Αυτός ο έρωτας τους έφερε και την κόρη τους, Σοφία κοντά στην οποία ζούν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους.

«Ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια, ταξιδεύαμε μαζί, στηρίζαμε ο ένας τον άλλο, ήξερα όλα της τα μυστικά, ήξερε τα δικά μου», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Νίκο Χατζηνικολάου. Και αποδεικνύοντας ότι αλληλοσυμπληρώνονται η Βασιλική Μιλλούση πήρε τον λόγο και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η μετάβαση από τη φιλία να γίνουμε ζευγάρι ήταν λίγο περίεργη». Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έδειξαν ο ένας τον άλλο όταν ρωτήθηκαν ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Αν θες να μιλήσουμε για αμοιβαιότητα, λοιπόν, αυτοί είναι το κατάλληλο παράδειγμα.

«Ήρθε σε μια στιγμή αδυναμίας, ήταν μια δική μου δύσκολη φάση και ο Λευτέρης με διεκδίκησε πολύ έντονα και όμορφα» είπε για την πρώτη κίνηση η Βασιλική Μιλλούση. Και πώς να μην την διεκδικούσε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης αφού είχε καταλάβει ότι εκείνη ήταν «Η μία» του.

Η Βασιλική Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνιας και το μαγικό συστατικό του θαυμασμού

«Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας σκέφτηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι η Βασιλική και ήξερα ότι μου ταίριαζε σαν άνθρωπος» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας. «Αυτό που μου αρέσει στη Βασιλική είναι ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς τη Βασιλική. Θεωρώ ότι ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό και την καριέρα της τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να εκτοξεύεται. Στήριξε εμένα περισσότερο από τον ίδιο της τον εαυτό», συμπλήρωσε.

Ο λόγος έπειτα δόθηκε στη Βασιλική Μιλλούση για να μοιραστεί όσα θαυμάζει στον σύντροφο ζωής της. «Ο Λευτέρης έχει αντίλογο για όλα. Είναι ισχυρογνώμων και γι’ αυτό είναι εκεί που είναι. Θαυμάζω πάρα πολλά πράγματα σε αυτόν, το πείσμα του, τον δυναμισμό του και το ότι είναι υπεραισιόδοξος», είπε χαρακτηριστικά.

H όμορφη καραντίνα τους

Και μπορεί η πανδημία να σήμαινε την ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά όταν υπάρχει μεγάλη αγάπη όλα τα πράγματα βρίσκεις τον τρόπο να τα δεις με λίγο πιο φωτεινό βλέμμα. Το ίδιο έκαναν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση στην καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας και μόλις κατάλαβες τι εννοούσα με το φωτεινό βλέμμα.

Όσο για το πώς τους έχει αλλάξει ως ζευγάρι η μικρή Σοφία, η Βασιλική Μιλλούση είπε χαμογελώντας: «Το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί».