CELEBRITIES

Πούμπουρας vs Λέντζας: Crash test ανάμεσα στους παρουσιαστές του Nomads Μαδαγασκάρη

Το παιχνίδι περιπέτειας του ANT1 Nomads Μαδαγασκάρη πραγματοποίησε χθες την πρεμιέρα του. Και εκτός από το μαγευτικό τοπίο της Μαδαγασκάρης, και από την δυναμική έναρξη του παιχνιδιού παρατηρήσαμε και κάτι άλλο, τους παρουσιαστές του, που αποτελούν έναν έξτρα λόγο να το βλέπουμε. Γιατί ναι μεν ξέραμε ήδη ότι παρουσιαστής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» είναι ο Σάββας Πούμπουρας κι ότι μαζί του βρίσκεται ο Γιώργος Λέντζας, που θα μας εξηγεί τα αγωνίσματα και θα μας ενημερώνει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες. Αλλά δεν τους είχαμε δει σε τροπικό περιβάλλον, με εξωτικό μαύρισμα και την χαρά της έναρξης.

Θέλεις να μάθεις λίγο καλύτερα τους δύο παρουσιαστές; Ορίστε οι καλύτερες στιγμές των λογαριασμών τους στο Instagram για να κάνεις μόνη σου το απαραίτητο crash test.

Σάββας Πούμπουρας

 

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι γνωστός εδώ και χρόνια στους τηλεθεατές. Έχει καταγωγή από την Πάφο της Κύπρου και την Ελλάδα και έχει ενταχθεί στο δυναμικό πολλών τηλεοπτικών εκπομπών μέχρι σήμερα. Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του μέχρι τώρα και ο Σάββας Πούμπουρας δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Εκτός από όλα αυτά ο παρουσιαστής του Nomads διαθέτει τα παρακάτω:

Ο Σάββας έχει κορμί λαμπάδα και εργάζεται σκληρά γι’ αυτό.

 

Και μαύρισμα αξιοζήλευτο.

Έχει το πιο χαριτωμένο σκυλάκι, συγκινώντας τις απανταχού dog lovers.

Και δεν ντρέπεται να εκδηλώσει τα συναισθήματά του για τη γυναίκα της ζωής του, την σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδου.

 

 

Γιώργος Λέντζας

 

Ο παρουσιαστής με το γοητευτικό χαμόγελο και την ωραία φωνή γεννήθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Το κοινό τον γνώρισε λίγο στο World Party και πολύ περισσότερο στην εκπομπή «Στο Δρόμο». Και για εκείνον το Nomads Μαδαγασκάρη είναι η ευκαιρία του να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του μπροστά από τις κάμερες και κάτι μας λέει ότι θα τα καταφέρει. Αν η πρώτη ματιά στην πρεμιέρα της εκπομπής δεν ήταν αρκετή για να τον μάθεις δες λίγο και το δικό του Instagram.

Ο Γιώργος ξέρει να δαμάζει τα κύματα.

 

Και το ξέρει τόσο καλά ώστε έκανε και διαφήμιση πάνω στη σανίδα του δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο σώμα του.

 

Έχει ιδιαίτερο χιούμορ.

 

Και δεν φοβάται να ζήσει την ζωή του στα άκρα.

 

And the winner is: Ισοπαλία, όσον αφορά εμάς στο γραφείο. Σε αφήνουμε να κρίνεις εσύ τον νικητή.