CELEBRITIES

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη άνοιξε το κινητό της στη Μαδαγασκάρη και αποφάσισε να παραμείνει εκεί

Instagram/nomadsant1

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις ημέρες έχουν περάσει από την περασμένη Κυριακή, που η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads Μαδαγασκάρη, προβάλλοντας ως κύριο λόγο για την απόφασή της, την ανάγκη της να βρεθεί άμεσα κοντά στον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη.

Την επομένη επανέλαβε αυτόν τον λόγο στον αέρα του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1 ενώ ο Άρης Καβατζίκης και η Φαίη Σκορδά προσπαθούσαν μαγκωμένοι να δουν αν είχε ενημερωθεί για τις φήμες που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να έχει μπει στη σχέση τους και συγκεκριμένα την Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα. Τότε ακόμα η Δήμητρα δεν είχε πάρει στα χέρια της το κινητό της. Ημέρα Πέμπτη σήμερα, και η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραμένει στη Μαδαγασκάρη.

Την αποκάλυψη για την απόφασή της να παραμείνει προς το παρόν μακριά από την Ελλάδα έκανε στην εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εξηγώντας ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε πλέον το κινητό της και μπόρεσε να ενημερωθεί για όλα. «Δεν επέστρεψε ακόμα από την Μαδαγασκάρη. Είναι εκεί ακόμη. Θα σας πω τι κάνει εκεί. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι περίεργο. Πήρε το κινητό της. Παύση. Θεατρική παύση. Είδε τα πάντα, τα social media, τι λέγεται, τι γράφεται… Και επέλεξε συνειδητά να μείνει στο δωμάτιο της με τα πατζούρια κατεβασμένα. Το Σάββατο έρχεται» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Και η Φαίη Σκορδά με τον Άρη Καβατζίκη ήταν και πάλι μαγκωμένοι. «Ιιιιι, το πήρε ε; Είδε και το Πρω1νό;» σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης ενώ η Φαίη Σκορδά γέλασε και είπε: «Άρα δεν θα έρθει Ελλάδα, θα πάει κάπου αλλού;». Η Αφροδίτη Γραμμέλη πάλι, βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει μελομακάρονο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο ένα μελομακάρονο. Αμηχανία παντού.

Θυμίζουμε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Μηλιώνης είναι ζευγάρι τα τελευταία 4 χρόνια. Η αδυναμία της παίκτριας του Nomads να επικοινωνήσει μαζί του όταν κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας ήταν που την είχε εξωθήσει πριν από μερικές εβδομάδες για πρώτη φορά να ανακοινώσει την επιθυμία της να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μαζί του επικοινώνησε παρουσία της παραγωγής όσο σκεφτόταν αν θα παραμείνει τελικά στο παιχνίδι. Την ίδια περίοδο έκαναν την εμφάνισή τους οι φήμες για κρίση στην σχέση τους και αυτές που τον ήθελαν να φλερτάρει με την Ιωάννα Μπέλλα – η ίδια τις διέψευσε- και λίγο αργότερα ακολούθησε η πραγματική αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το παιχνίδι.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nomadsant1