CELEBRITIES

Η Αννίτα Ναθαναήλ αποχώρησε από το Nomads. Το λάθος που έκανε και η πρώτη ανάρτηση

Οι πρώτες εκπομπές του Nomads Μαδαγασκάρη κορυφώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην πρώτη live σύνδεση με την εξωτική νησιωτική χώρα από όπου παρακολουθήσαμε ζωντανά τη διαδικασία της αποχώρησης. Οι  Τόνια Σολανάκη, Δήμος Χαριστέας και Αννίτα Ναθαναήλ μονομάχησαν σε ένα τελευταίο αγώνισμα για την παραμονή τους στο παιχνίδι, το οποίο ανέδειξε νικητή και εξαίρεσε από την διαδικασία της αποχώρησης τον Δήμο Χαριστέα.

Οι δύο γυναίκες περίμεναν την απόφαση του κοινού το οποίο ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας κάλεσε να ψηφίσει ζωντανά ποιον παίκτη θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι, και η απόφασή του ήταν να παραμείνει η Τόνια Σολανάκη. «Αγωνίστηκα με την ψυχή μου, έστω και για τα λίγα αγωνίσματα που πάλεψα, μπήκα σε αυτό το κλίμα ζορίστηκα, τσαλακώθηκα, υποσιτίστηκα, κοιμήθηκα στο σανίδι, δυσκολεύτηκα γενικότερα, κι αυτό είναι ένα σχολείο ζωής» είπε κατά την αποχώρησή της η Αννίτα Ναθαναήλ σημειώνοντας πώς με την ομάδα της «γίναμε μια γροθιά έστω και για μία εβδομάδα».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αννίτα Ναθανήλ ήταν εκείνη που είχε αυτοπροταθεί από την ομάδα των Κροκοδείλων για να είναι υποψήφια, απόφαση που όπως φάνηκε δεν εξελίχθηκε όπως ίσως περίμενε. Η ίδια πρόλαβε ωστόσο να ζήσει ένα «μερίδιο» των κακουχιών που θα περάσουν οι συμπαίκτες της στη Σαβάνα αφού κατά τη διάρκεια μίας από τις πρώτες (και έμελλε και τις τελευταίες) νύχτες της στο νησί ένα έντομο την τσίμπησε στα χείλη δημιουργώντας της έντονο πρόβλημα.

Η 50χρονη επιχειρηματίας ήδη πραγματοποίησε και την πρώτη της ανάρτηση μέσω Insta Stories στο Instagram για να ευχαριστήσει το κοινό για την στήριξή τού.

Instagram/annitanath