CELEBRITIES

Η ερωτική εξομολόγηση του Νίκου Χατζηνικολάου στη σύζυγό του θα σου φτιάξει εγγυημένα τη διάθεση

ndp

Τι κι αν έχεις συνηθίσει το αυστηρό του πρόσωπο στην τηλεόραση; ο Νίκος Χατζηνικολάου αφήνει την ευαισθησία του να βγει προς τα έξω στο Instagram. O anchorman του ANT1, θέλησε να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και έρωτα στη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη είναι παντρεμένοι εδώ και 14 χρόνια και το ίδιο ερωτευμένοι όσο στην αρχή της γνωριμίας τους. Τουλάχιστον αυτό προδίδει η τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram ο anchorman. Το σχόλιό του δε, θα σε κάνει να λιώσεις. «Μαζί της θέλω να γεράσω… Την λατρεύω! Για πάντα. Αληθινή αγάπη. Το κορίτσι μου», έγραψε. Ε είδες που σου είπα θα λιώσεις;

 

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά γνωρίστηκε το 2002 με αφορμή μία επαγγελματική συνεργασία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήρθε σε επικοινωνία με την τότε μάνατζερ της Άννας Βίσση, Κρίστη Τσολακάκη, για μια συνέντευξη στο κανάλι του Mega. «Βασικά, ήθελα να ρίξω τον καφέ πάνω της. Με το που μπήκε, όμως, στο γραφείο μου έπαθα ηλεκτροσόκ. Είπα εδώ είμαστε και διάφορα άλλα που δε λέγονται!» είχε πει για την πρώτη τους γνωριμία από κοντά στην εκπομπή «Βράδυ» και τον Πέτρο Κωστόπουλο πριν από λίγα χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι η πρόταση γάμου ήρθε με ένα απότομο φρενάρισμα σε ένα πράσινο φανάρι. «Γύρισε και μου είπε έπαθες κάτι;. Της λέω, έχω μια ιδέα: με παντρεύεσαι;. Δάκρυσε όταν της το είπα», εξομολογήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Και όπως βλέπεις έκτοτε όλα κύλησαν γλυκά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency