CELEBRITIES

Νίκος Πορτοκάλογλου: Φωτογραφίζει τη σύζυγό του με φόντο τη θάλασσα. Καλοκαιρινή καρτ ποσταλ

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Αν ο Νίκος Πορτοκάλογλου έγραφε σήμερα μία από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες, τότε σίγουρα αυτή δεν θα ξεκινούσε με τον στίχο «Αχ θάλασσά μου σκοτεινή». Κοιτώντας τη φωτογραφία της συζύγου του, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλλον για την πιο φωτεινή θάλασσα του κόσμου θα μιλούσε.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η σύζυγός του, Μαρίνα, είναι μαζί εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Λευτέρη και τη Θάλεια, κι έχουν περάσει τα απαραίτητα σκαμπανεβάσματα κάθε προσωπικής σχέσης, όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του ο τραγουδοποιός.

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η γνωριμία με τη σύζυγό του, τα “Ψέματα” και το μυστικό του γάμου του

Ο ίδιος είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους στο Πρωινό. «Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι», σημείωνε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

«Το μυστικό για 35 χρόνια γάμου είναι πως όταν ζορίζουν τα πράγματα πρέπει να έχεις το κουράγιο να το παλέψεις. Σε μια μακροχρόνια σχέση υπάρχουν χωρισμοί. Μπορεί να μην φτάνεις στο διαζύγιο αλλά υπάρχει εποχή που καταρρέεις. Εμείς την πρώτη φορά που περάσαμε τέτοια κρίση ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο», είχε αποκαλύψει επίσης ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην εκπομπή The 2Night Show το 2019 για τα σκαμπανεβάσματα που προανέφερα.

Όπως παραδέχτηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, για εκείνη έχει γράψει πολλά από τα τραγούδια του. «Έχω γράψει για τη γυναίκα μου περίπου 100 τραγούδια, αφού είμαστε μαζί 40 χρόνια πλέον. Το πρώτο ερωτικό τραγούδι που έγραψα για τη γυναίκα μου ήταν όταν χωρίσαμε, το “Ψέματα”. Μόλις το άκουσε, μετάνιωσε πικρά για το χωρισμό κι επέστρεψε», είχε αποκαλύψει.

Η θαλασσινή Μαρίνα που μοιάζει με καρτ ποστάλ

Η Μαρίνα παραμένει το «κορίτσι του» μετά από 40 χρόνια. Έτσι την αποκάλεσε δημοσιεύοντας την φωτογραφία της μπροστά στη φωτεινή θάλασσα, πιθανότατα της περιοχής του Πηλίου όπου το ζευγάρι περνά σταθερά τα καλοκαίρια του καθώς εκεί διατηρεί μία εξοχική κατοικία με υπέροχη θέα. Η φωτογραφία αυτή θα μπορούσε άνετα να είναι καλοκαιρινή καρτ ποστάλ ή και εξώφυλλο δίσκου του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Αφορμή για την ανάρτηση του τραγουδοποιού την Κυριακή 17 Ιουλίου, στάθηκε η ονομαστική εορτή του «κοριτσιού του». «Της Αγίας Μαρίνας σήμερα. Γιορτάζει το κορίτσι μου», έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Instagram. Και καθώς Μαρίνα σημαίνει θαλασσινή, δεν θα μπορούσε να βρει ένα πιο ταιριαστό στιγμιότυπο για να ευχηθεί δημοσίως «χρόνια πολλά» στη σύζυγό του.

Τα 40 χρόνια που τον ενώνουν με τη σύζυγό του Μαρίνα δεν είναι περισσότερα από εκείνα που τον ενώνουν με το κοινό που τον ακολουθεί. Η συναυλία του 40 χρόνια – Εφ’ όλης της ύλης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο στις 9 Ιουλίου κι είχε αναβληθεί λόγω βροχής, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο στις 3 Αυγούστου. Κι ίσως εκεί κάπου ανάμεσα σε όσους θα ακούν τα «Ψέματα» να είναι και το κορίτσι που τα άκουσε και γύρισε πίσω στην αγκαλιά του για να μην ξαναβγει από εκεί.