CELEBRITIES

Το παρασκήνιο του χωρισμού Νίκου Οικονομόπουλου και Ευαγγελίας Αραβανή

NDP Photo Agency

Αν αναρωτιόσουν τι τελικά συμβαίνει με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή, μπορείς κάπως να ησυχάσεις. Μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παιρνούν κρίση, τη διάψευση του "Happy Day" και τη διάψευση της διάψευσης σε δημοσίευμα που τους ήθελε χώρια οριστικά, η «Φωλιά των Κου Κου» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προσπάθησαν να ρίξουν φως στο μυστήριο. Το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι τώρα οι δυο τους είναι χώρια, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο του χωρισμού τους. Για το μέλλον ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

«Από τα Φώτα περίπου η Ευαγγελία Αραβανή δεν συγκατοικεί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και επέστρεψε στο πατρικό της στη Νίκαια. Αυτό είναι δεδομένο» σημείωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, και συνέχισε: «Δεν σημαίνει ότι πλακώθηκαν, συνέβη κάτι συνταρακτικό, υπήρχε τρίτο πρόσωπο κλπ και γι’ αυτό έσπασαν. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι μπορεί να δήλωνε στην τελευταία της συνέντευξη στο Gala ότι δεν είναι έτοιμη για γάμο, όμως η ίδια ήθελε να παντρευτεί, η ίδια έβλεπε στον Νίκο της τον άντρα της ζωής της και τον πατέρα των παιδιών της. Θυμάμαι επίσης σε ανύποπτο χρόνο τη δήλωση του Νίκου Οικονομόπουλου ότι θέλω να κάνω ένα παιδί, και μάλιστα κόρη και είναι πολύ ωραίο αυτό. Αυτό το ζευγάρι, οι δικοί μας Brad Pitt και Angelina Jolie…», έλεγε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ώπου την κατάλληλη στιγμή που με αυτή την παρομοίωση τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο τον διέκοψε η Κατερίνα Καραβάτου για να αναφερθεί σε  άλλες δηλώσεις του τραγουδιστή περί ελευθερίας.

 

«Το βρήκα τι έγινε, είναι μια δύσκολη στιγμή που περνάνε τα παιδιά και μετά θα τα ξαναβρούν», επενέβη ο Κρατερός Κατσούλης με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να καταλήγει. «Δεν έχει άδικο ο Κρατερός. Οι πιο πολλοί που γνωρίζουν μου είπαν ότι ναι μεν η Ευαγγελία δεν μένει πια με τον Νίκο, ναι μεν τα μάζεψε τα πράγματά της, ναι μεν έχει αλλάξει λίγο στυλ αυτόν τον ένα χρόνο γιατί ο Νίκος είναι ένα αγόρι παλιάς κοπής και η Ευαγγελία έβγαινε με τα ταγιεράκια και τα συνολάκια της και του έδειχνε με αυτόν τον τρόπο ότι τέλειωσαν τα μίνι πλέον αφού δεν πολύτρελενεσαι και έχεις και δίκιο. Αλλά όλοι μου είπαν “Στέφανε κράτα μικρό καλάθι επειδή είναι τρελούτσικοι αυτοί οι δύο και επειδή ήταν και κεραυνοβόλος ο έρωτας όταν ήρθε, δεν αποκλείεται σε τρεις εβδομάδες να τη δεις να έχει πάει να τον ακούσει από κάτω». Κι αν δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις στις παραπάνω προτάσεις, τα μίνι ή το «και έχεις και δίκιο» του δημοσιογράφου, δεν θα σε αδικήσω.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency