CELEBRITIES

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: Το παρασκήνιο του οριστικού χωρισμού

ndp

Ενάμιση χρόνο αφού έγιναν ζευγάρι, και ούτε μισό αφού κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που μιλούσαν για κρίση στη σχέση τους, ο έρωτας του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ευαγγελίας Αραβανή ανήκει στο παρελθόν. Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος» το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τη σκυτάλη του ρεπορτάζ πήρε η RealLife που φιλοξένησε πληροφορίες φίλης του ζευγαριού που αποκάλυπτε την αιτία που οι δυο τους είπαν το οριστικό «αντίο».

«Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτιζε, αφού δε θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά τους», εξήγησε φίλη τους στην εφημερίδα.

Η αλήθεια είναι πως την περασμένη Παρασκευή ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και η Ευαγγελία Αραβανή δεν εθεάθη πουθενά. Η απουσία της -κατά κάποιον τρόπο- επιβεβαίωσε και την είδηση για το χωρισμό του ζευγαριού, που συγκατοικούσε στα νότια προάστια στο μεγαλύτερο μέρος της σχέσης του. Πλέον η Ευαγγελία Αραβανή έχει επιστρέψει στο δικό της σπίτι στη Νίκαια.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency