CELEBRITIES

Πέτρος Φιλιππίδης – Παύλος Χαϊκάλης: “Προκαλούν” τον Νίκο Μουτσινά

Instagram/nikosmoutsinas

Αν έχει κατακτήσει κάτι εκτός από υψηλά νούμερα τηλεθέασης φέτος ο Νίκος Μουτσινάς, αυτό είναι ότι έχει καταφέρει να ενώσει και να κάνει συμπληρωματικά Μέσα την τηλεόραση και τα social media. Οι «προκλήσεις» του που ξεκίνησαν από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν μέσα από την εκπομπή του «Για την παρέα» που προβάλλεται στο Open, έχουν πια γίνει «προκλήσεις χωρίς σύνορα» που ξεπηδούν από κάθε πηγή στo Instagram και απευθύνονται στον παρουσιαστή. Αυτή τη φορά εκείνοι που τον προκάλεσαν είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης.

Οι δύο πρωταγωνιστές της παράστασης «Ψέμα στο ψέμα» τράβηξαν ένα video στα παρασκήνια του θεάτρου Μουσούρη και «προκάλεσαν» τον Νίκο Μουτσινά μέσα από τον λογαριασμό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Instagram. «Προκαλώ τον κύριο Νίκο Μουτσινά να τον ταΐσει η Βάνια “εν κουλί” και να της κάνει ερωτική εξομολόγηση αλά “Τατουάζ”», είπαν Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης και μένει να δούμε αν ο Νίκος Μουτσινάς θα αποδεχθεί την πρόκληση.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί «τρολάρουν» πρόσωπα της showbiz μέσα από τα video τους. Οι δύο αγαπημένοι κωμικοί είχαν κάνει ένα απολαυστικό σκετς το περασμένο καλοκαίρι διακωμωδώντας το γνωστό περιστατικό με την Τζένη Μπαλατσινού και τη διάσωση της κατσίκας στα βράχια. Το θυμάσαι;

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nikosmoutsinas