CELEBRITIES

O Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου μπήκαν στη χρονομηχανή του FaceApp που έχει “γεράσει” όλο το Instagram

Instagram/nikosmoutsinas

Το Instagram έχει τρελαθεί και όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί μας κάνουν την εμφάνισή τους ως υπερήλικες. Χωρίς τη σοφία της ζωής στο βλέμμα του πραγματικού γήρατος και ευτυχώς χωρίς και το θόλωμα στο ίδιο βλέμμα που φέρνει μαζί του το γήρας, αλλά με λευκά μαλλιά και ρυτίδες οι φίλοι μας μεγαλώνουν εν μία ριπή της κάμερας του κινητού τους.

Διάβασε κι αυτό: Ο Νίκος Μουτσινάς εκτός Open; Με ποιο κανάλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις

Η εφαρμογή που λέγεται FaceΑpp έχει μετατρέψει το Instagram σε ένα όμορφο και απέραντο γηροκομείο. Από την τρέλα του «δες πως θα είσαι στα 70 σου» δεν ξέφυγαν ούτε οι διάσημοι. Ανάμεσά τους ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου που φωτογραφήθηκαν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σε ένα διάλειμμα από τις θεατρικές τους υποχρεώσεις από την παράσταση Βερβερίτσα με την οποία περιοδεύουν ανά την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα; Τουλάχιστον εντυπωσιακά αληθοφανές.

 

«Σνίκ πικ από το μέλλον!!Μου έφαγε τα νιάτα η άτιμη, αλλά κι εγώ δεν πήγα πίσω! Γλυκά ραμολιμεντα!» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς. Και μπορεί snik pick από το τόσο μακρινό μέλλον τους να μην έχουμε αλλά στο κοντινό θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν να είναι μαζί τηλεοπτικά ακόμα και αν δεν είναι παραμείνουν στην ίδια τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα βήμα πριν την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, όπως είχε αναφερθεί στη «Φωλιά των Κου Κου», η πρόταση που έχει δεχθεί από το κανάλι του Φαλήρου είναι προχωρημένη σε τέτοιο βαθμό που δίπλα στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα σχεδιάζεται ήδη να κατασκευαστεί το σκηνικό για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nikosmoutsinas