CELEBRITIES

Ο Νίκος Καρβέλας ερωτεύτηκε ξανά και η νέα του σύντροφος είναι ίδια η Άννα Βίσση του 1990

NDP Photo Agency

Αν μπορείς με βεβαιότητα να πεις για έναν άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο ότι έχει τον «τύπο» του στις γυναίκες, αυτός είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Νίκος Καρβέλας. Από τότε που τον γνωρίσαμε μέχρι σήμερα αγαπά τις λίγο ροκ, λίγο μαύρα γυαλιά (και ρούχα) φοράω και λίγο διατηρώ επιμελώς ατημέλητο χτένισμα γυναίκες. Αν αυτό δεν είναι «τύπος» τότε τι; Κι αν αυτό δεν είναι σταθερότητα επίσης, τότε δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω. Αφορμή για το παραπάνω συμπέρασμα στάθηκε το γεγονός ότι ο Νίκος Καρβέλας απαθανατίστηκε με νέα σύντροφο, να περπατά αγκαλιασμένος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ!. Τις φωτογραφίες τους σχολίασε η ομάδα της «Φωλιάς των Κου Κου».

 

Διάβασε επίσης: Ο Καρβέλας εμφανίστηκε με τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου μετά από καιρό κι εκείνη είναι ίδια η Αννίτα Πάνια

Εκ πρώτης όψεως θα πεις: Πώς και δεν είναι ξανθιά η νέα σύντροφος; Γιατί η αλήθεια είναι πως για αρκετά χρόνια ο Νίκος Καρβέλας υπήρξε ζευγάρι με ξανθές γυναίκες (Ζέτα Δούκα, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, Αννίτα Πάνια), αλλά ο αέρας του ροκ στιλ και η σύμπνοια στα outfits παραμένουν ίδια. Άσε που νιώθεις πως κάπου την έχεις ξαναδεί αυτή την εικόνα. Δεν έχεις άδικο, κι εμείς προβληματιστήκαμε και καταλήξαμε πως η νέα του σύντροφος μας θυμίζει έντονα κάτι από το παρελθόν, την Άννα Βίσση με καστανά, σγουρά μαλλιά την μακρινή δεκαετία του 1990. Τότε που μαζί με τον Νίκο Καρβέλα τραγουδούσαν την «Αντίστροφη Μέτρηση».

 

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της νέας γυναίκας που βρίσκεται στη ζωή του συνθέτη και στιχουργού. Να σου θυμίσω πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Καρβέλας απαθανατίζεται με νέα σύντροφο, 3 χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια, με την οποία απέκτησε τον γιο του Ανδρέα. «Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε οικογένεια. Έχουμε το παιδί μας, έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας στον άλλον, έχουμε αγάπη. Μετά τη συζυγική σχέση, η σχέση μας γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο αγαπημένη και λατρεμένη. Υπάρχει η λέξη χωρίζω. Εγώ δεν την έχω καταλάβει, ούτε ο Νίκος, ούτε και το παιδί μου. Οι άνθρωποι χωρίζουν όταν σταματούν να αγαπιούνται και να εκτιμά και να σέβεται ο ένας τον άλλον» είχε εξομολογηθεί το 2018 η Αννίτα Πάνια στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για το τέλος της σχέσης τους.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency