CELEBRITIES

Νικολέττα Ράλλη: Το “καρφί” για τον Μαυρίδη και η αντίδραση στις φήμες για νέο σύντροφο

ndp

Μόλις την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι η Νικολέττα Ράλλη, δύο μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη έχει αλλάξει κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή και είναι ξανά ερωτευμένη. Η Νικολέττα Ράλλη δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια ούτε για τον χωρισμό ούτε για τις νέες φήμες, μέχρι που η κάμερα της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου» τη συνάντησε στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Προορισμός γνωστός: Η Θεσσαλονίκη όπου μέχρι πρότινως ζούσε τον έρωτά της με τον Γιώργο Μαυρίδη. Ο λόγος του ταξιδιού όμως αυτή την φορά ήταν άλλος.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πρέπει να φύγω, να πάω να δώσω τα φώτα μου στους νέους της Θεσσαλονίκης. Κάνω ένα σεμινάριο τηλεπαρουσίασης το οποίο προφανώς είδες στο Instagram και γι’ αυτό ήρθες εδώ» είπε η Νικολέττα Ράλλη στον Γρηγόρη Μπάκα που στην συνέχεια την ρώτησε αν έχει κόψει αυτό το δρομολόγιο από τη ζωή της. «Ποιο; Τη Θεσσαλονίκη αγάπη μου δεν την κόβουμε για κανέναν λόγο» είπε αυστηρά η παρουσιάστρια και στην συνέχεια ερωτήθηκε για τα νέα δημοσιεύματα που ξεκίνησαν ως εξής μέσα από το Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η μοίρα τής χαμογέλασε και θέλω να σας πω ότι είναι ερωτευμένη περίπου εδώ και ένα μήνα με έναν άντρα -ξέρουμε και το ονοματεπώνυμό του αλλά επειδή δεν είναι διάσημο πρόσωπο δεν θέλουμε να τον εκθέσουμε-, ο οποίος είναι στον χώρο της εστίασης. Τρώει καλά και ιταλικά, δίνω ένα στοιχείο. Είναι τόσο δυνατός και σφοδρός ο έρωτας που έχουν ξεκινήσει και τις εξορμήσεις σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα. Τους είδε ένα φιλικό μου ζευγάρι και μου είπε: “Καλέ, αυτοί είναι πολύ ερωτευμένοι”. Έχω την αίσθηση ότι απογοητεύτηκε και στεναχωρήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η προηγούμενη σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη και αν ήξερε ότι θα τελείωνε έτσι, θα είχε φροντίσει να μην είχε δημοσιοποιηθεί».

 

«Δεν έχω δει τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω τίποτα για κανέναν λόγο» ήταν το λακωνικό σχόλιο της Νικολέττας Ράλλη που κάτι παρόμοιο απάντησε όταν ο Γρηγόρης Μπάκας την ρώτησε αν είναι «ελεύθερη και ωραία» ή «ωραία και δεν ξέρω τι…». «Δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω σε αυτό. Σε αγαπάω σε λατρεύω, ίσως να σου στείλω μήνυμα μετά να σου πω αλλά δεν υπάρχει λόγος κανένας».

Πώς είναι η ζωή χωρίς τον Γιώργο ήταν η επόμενη ερώτηση στην οποία η Νικολέττα Ράλλη απάντησε με νόημα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο: «Αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνεις σε αυτούς που τις απαντάνε. Εγώ δεν απαντάω γι’ αυτά τα θέματα τώρα. Απαντάω στις χαρές», σημείωσε. Σου θυμίζω σε αυτό το σημείο ότι ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις για τον χωρισμό τους, επιβεβαιώνοντάς τον, και μάλιστα μοιράστηκε σε αυτό το πλαίσιο και το συμπέρασμά του για τη ζωή: «Οι γυναίκες φίλε μου, πηγαίνουν, έρχονται στη ζωή σου. Η μαμά σου μένει…». Αν δεν είχες διακρίνει πριν το υπονοούμενο, τώρα θα το έκανες δεν μπορεί.

Κάποια στιγμή για να ελαφρύνει το κλίμα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Νικολέττα Ράλλη και για το τηλεοπτικό της μέλλον και ξαφνικά οι απαντήσεις της ξεπέρασαν τις δεκαπέντε λέξεις και απομακρύνθηκαν από το “δεν ξέρω, δεν απαντώ”.

«Έχω κάνει ραντεβού με τον ΑΝΤ1, εκεί ανήκω, εκεί είναι το συμβόλαιό μου. Άμα δεν εξελιχθεί κάτι με πάρα πολλή αγάπη όπως ξεκίνησε αυτή η σχέση δεν θα τελειώσει, αλλά θα μπει λίγο στον πάγο; Θα εξελιχθεί; Αλλά εντάξει, έχω πολύ καλή σχέση με το κανάλι», απάντησε η Νικολέττα Ράλλη και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο.

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency