CELEBRITIES

Νικολέττα Ράλλη: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη

ndp

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή παραχώρησε η Νικολέττα Ράλλη στην εκπομπή Ooh La La και τη Σάσα Σταμάτη. «Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο παιδί μου, απλά μπήκε, σαν καλεσμένος» σημείωσε μεταξύ άλλων για την πρώτη της γνωριμία με τον νέο της σύντροφο Γιώργο Μαυρίδη η παρουσιάστρια. Η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι μαζί στις 10 που παρουσίασε το φετινό καλοκαίρι η Νικολέττα Ράλλη με τον Νίκο Αναδιώτη στον ΑΝΤ1. Μία γνωριμία που ήταν αρκετή για να εξελιχθεί σε έναν δυνατό έρωτα.

«Όταν ξεκινούσε η εκπομπή, επειδή ήμαστε πολλά παιδιά έτσι μόνα μας, έλεγα: Αν σας αρέσει κάποιος, πείτε μου να τον φέρουμε καλεσμένο, αλλά δε φανταζόμουν εμένα σε αυτό το παιχνίδι, ποτέ! Εγώ δεν κάλεσα τον Γιώργο γι΄αυτό τον λόγο. Ο Νίκος ο Αναδιώτης τον κάλεσε. Δεν τον ήξερα από πριν. Όταν μπήκε στο πλατό δεν ένιωσα κάτι αρχικά» εξήγησε η Νικολέττα Ράλλη, προτρέποντας τη Σάσα Σταμάτη να μιλήσουν για κάτι άλλο. «Έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή;» ρώτησε η παρουσιάστρια που αρνήθηκε να απαντήσει για το αν σκέφτεται τον γάμο και την οικογένεια.

«Δεν συννενοηθήκαμε για να ανεβάσουμε τα σκυλιά στο Instagram» διευκρίνισε στη συνέχεια για τις αναρτήσεις της με τον Γιώργο Μαυρίδη που πρόδωσαν μία κοινή τους απόδραση στη Χαλκιδική, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν της αρέσουν τα τατουάζ στους άνδρες -με τα οποία είναι γεμάτος ο tattoo artist εκτός των άλλων Γιώργος Μαυρίδης- η Νικολέττα Ράλλη απάντησε: «Όταν έχουν κάποιο λόγο να υπάρχουν τότε ναι εννοείται μου αρέσουν πολύ».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency