CELEBRITIES

Νικολέττα Ράλλη-Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη τους κοινή επίσημη φωτογράφιση

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης έχουν αποφασίσει να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους και να μην κρύβονται. Μετά το φιλί στο βράχο και την παρουσία της Νικολέττας στο Beat Buzzer, έφτασε η ώρα και για το πρώτο τους κοινό εξώφυλλο. Στο εορταστικό τεύχος του Down Town 19 διάσημα πρόσωπα φωτογραφίζονται και γίνονται για λίγο Άι Βασίληδες, ανάμεσα τους και το ζευγάρι.

«Το καλοκαίρι, για πρώτη φορά, ένιωσα ότι είμαι σε θέση να διεκδικήσω πράγματα στη δουλειά μου, κάτι που ήταν μία προσωπική επιτυχία και νίκη. Όσον αφορά τη σχέση μου, δε ζήτησα τίποτα, μου ήρθε από μόνο του. Οι σωστές οι σχέσεις είναι θέμα timing και σε αιφνιδιάζουν. Όμως, και σε αυτόν τον τομέα, πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε και να μην κάνουμε εκπτώσεις. Να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε και να μην τα περιμένουμε όλα από τους άντρες. Να τους δείξουμε αυτό που αισθανόμαστε, να παίρνουμε το ρίσκο» είπε η Νικολέττα.

 

Από την άλλη ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Αν με ένα μαγικό τρόπο γινόμουν Άι Βασίλης, νομίζω θα έκανα δώρα συνέχεια στα παιδιά. Δε θα τα επιβράβευα μόνο μία φορά το χρόνο για τις καλές τους πράξεις, αλλά συνέχεια. Πρέπει να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο. Θα προέτρεπα τους ανθρώπους τη νέα χρονιά να έχουν ηρεμία και λιγότερη οργή, γιατί η ηρεμία φέρνει και αγάπη. Είναι πιο γαλήνια η σκέψη σου όταν είσαι ήρεμος, πιο καθαρή και ελκύεις έτσι μόνο θετικά πράγματα. Επίσης, θα έλεγα σε κάποιον όταν εξοργίζεται με κάτι να μην βιάζεται να απαντήσει. Να αφήνει λίγο τον χρόνο να περάσει και να μην κάνει τα πάντα εν θερμώ, γιατί έτσι χάνεις και το όποιο δίκιο έχεις.»

Στο τετραπλό εξώφυλλο του περιοδικού βρέθηκαν ακόμα οι: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ηλίας Γκότσης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαντώ Γαστεράτου, Μαρία Κωνσταντάκη, Ευγενία Σαμαρά, Δημήτρης Μακρυνιώτης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Dj Pitsi, Έλενα Τσαγκρινού, Δημήτρης Μακαλιάς, Κόνι Μεταξά, Ελένη Βαΐτσου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Κάλια Ελευθερίου, Παναγιώτης Βασιλάκος και Άρης Μακρής.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/downtownmaggr/