CELEBRITIES

Η Νικολέττα Ράλλη σε μία σπάνια βραδινή έξοδο με την αδερφή της. Η ομοιότητα είναι φανερή

ndp

Η Νικολέττα Ράλλη από το 2005 που αναδείχθηκε Β' Μις Ελλάς και Miss Queen Tourism International συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Έκτοτε, μπήκε στην σφαίρα της ελληνικής showbiz και σιγά σιγά εδραιώθηκε σε αυτήν μέσω της ενασχόλησής της με την υποκριτική και την παρουσίαση, με αποκορύφωμα το περασμένο καλοκαίρι, όταν παρουσίασε εκπομπή στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Την ξέρεις λοιπόν χρόνια, την έχεις δει ως μοντέλο, ως ηθοποιό και ως παρουσιάστρια, ξέρεις ότι έχει μια δυνατή φωνή, ωραία εμφάνιση, κι επιπλέον ότι έχει ένα αξιολάτρευτο σκυλί και ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον Γιώργο Μαυρίδη. Ότι είχε αδερφή όμως το ήξερες;

Η Νικολέττα Ράλλη πόζαρε χαμογελαστή με την αδερφή της, Μαρία σε μία σπάνια κοινή τους έξοδο στο Gazi Theatre πριν από λίγες ημέρες. Η Νικολέττα και η Μαρία μοιάζουν πολύ με την δεύτερη να αποτελεί την ξανθή εκδοχή της πρώτης. Οι δύο όμορφες αδερφές παρακολούθησαν παρέα την παράσταση «Μαριχουάνα Stop!» με πρωταγωνίστρια τη Ντορέττα Παπαδημήτριου και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

ndp

 ΝDP Photo Agency

ndp

ΝDP Photo Agency

Η Νικολέττα Ράλλη σπάνια πραγματοποιεί εξόδους με την αδερφή της, στην οποία είχε αναφερθεί πέρσι τέτοια εποχή στο Instagram. Με αφορμή τα γενέθλια της Μαρίας της είχε ευχηθεί χρόνια πολλά με μία εντυπωσιακή τους φωτογραφία.

Όσο για την αδερφή της παρουσιάστριας στις πληροφορίες της στα social media η ίδια δηλώνει μαμά τριών αγοριών, του Γιώργου, του Ανδρέα και του Δημήτρη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency