CELEBRITIES

Η Νικολέττα Ράλλη “φωτογράφισε” άνθρωπο του ΑΝΤ1 που κόντεψε να την αφήσει χωρίς δουλειά

Instagram/Nicolettaralli

Μία αναδρομή στο παρελθόν, τότε που άφηνε την εκπομπή της στο Μακεδονία TV για να βρεθεί στον ΑΝΤ1, έκανε μπροστά στην κάμερα του Dot του ΣΚΑΪ η Νικολέττα Ράλλη. Η αναπόλησή της δεν ήταν ανώδυνη, αφού η Νικολέττα Ράλλη ταράχτηκε, άστραψε και βρόντηξε για έναν άνθρωπο που παραλίγο να την αφήσει χωρίς δουλειά στον ΑΝΤ1. Και σχεδόν αποκάλυψε ποιος ήταν.

Όπως ανέφερε αρχίζοντας να αφήνει στοιχεία για την ταυτότητα του ανθρώπου αυτού, τα θυμήθηκε όλα αυτά με αφορμή «έναν ντόρο που είχε γίνει πρόσφατα».

«Όταν ήταν να πάω τότε στον Λιάγκα που έφυγα από το Μακεδονία TV γιατί δεν υπήρχε λόγος να αφήσω την εκπομπή μου αν δεν υπήρχε κάτι άλλο. Υπήρχε τότε συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έκανε απίστευτη πλύση εγκεφάλου στον Λιάγκα για να μην με πάρει στην εκπομπή, το οποίο εγώ το έμαθα μετά. Εάν δεν ήταν ο κύριος Λάτσιος στο δοκιμαστικό, θα έμενα χωρίς δουλειά», ξεκίνησε η Νικολέττα Ράλλη την εξιστόρησή της και συνέχισε: «Εγώ δεν θα πέρναγα από δοκιμαστικό, είχα δώσει τα χέρια και είχα αφήσει την εκπομπή μου για να είμαι στον Λιάγκα. Και πάω σε μια διαδικασία, βλέπω άλλες 15 κοπέλες και είχα πάθει σοκ. Μόλις έμαθα αυτό το πράγμα, που δεν μου έκανε καμία εντύπωση, γιατί μιλάμε για τεράστια εμμονή με μένα. Δεν το περίμενα ότι συνεχίζεται αυτό το πράγμα, όσοι είναι της δουλειάς ξέρουν ότι το κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα».

«Με ξάφνιασε γιατί δεν υπήρχε λόγος να το κάνει αυτό το πράγμα. Δεν του έχω κάνει κάτι. Είναι ολόκληρη ιστορία εχει γίνει μία, έχει γίνει δύο, έχει γίνει τρεις. Εγώ, την τρίτη βέβαια, δεν βγήκα, καλή ώρα, σαν τον Καπουτζίδη που βγήκε και μίλησε για κάτι. Μου στοίχησε γιατί θα μπορούσα να έχω μείνει χωρίς δουλειά, και δεν είχε και λόγο να το κάνει. Πάλι πρόσφατα, επειδή έκανα μια ερώτηση στην εκπομπή μου, μου έστειλε μήνυμα “τελικά δεν αλλάζει ποτέ ο άνθρωπος. Ίδια είσαι και ίδια θα μείνεις”. ”Για ποιο πράγμα μιλάς;” του λέω, ”ξέρεις πολύ καλά” μου απαντάει. Είναι μισογύνης, ξεκάθαρα. Επειδή τον ξέρω χρόνια, έχει θέμα κι είναι κρίμα γιατί είναι πολύ ταλαντούχο παιδί», ολοκλήρωσε Νικολέττα Ράλλη με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να αναρωτιέται ποιοι άλλοι πλαισίωναν τον Γιώργο Λιάγκα στη Late Night εκπομπή του και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να της απαντά.

Το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξής της σχολιάστηκε και στην εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου με τους συνεργάτες των Καραβάτου – Κατσούλη να «φωτογραφίζουν» επίσης ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι ο πρωταγωνιστής στην ιστορία της Νικολέττας Ράλλη.

 

Για την ιστορία να πούμε ότι στο Late Night Show του Γιώργου Λιάγκα συμμετείχαν οι Νικολέττα Ράλλη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πασσάς και Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Nicolettaralli