WOMEN TODAY

Νικολέττα Ράλλη: Δείχνει το σώμα της ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Instagram.com/nikolettaralli

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Νικολέττα Ράλλη πριν από 1,5 μήνα περίπου. Η κόρη της, που απέκτησε από τη σχέση της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο έχει γίνει η πρώτη της προτεραιότητα με τον ερχομό της στον κόσμο και η παρουσιάστρια απολαμβάνει μαζί της κάθε στιγμή.

Όπως καταλαβαίνεις αυτή η τόσο απαιτητική περίοδος για κάθε νέα μαμά είναι γεμάτη από αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Έτσι και για τη Νικολέττα Ράλλη που σε Q&A που πραγματοποίησε με τους followers της στο Instagram παραδέχτηκε ότι «είναι δύσκολες οι πρώτες ημέρες». Ωστόσο μία έγνοια δεν χωράει με τίποτα στο μυαλό της, αυτή για την σιλουέτα της.

Στο πλαίσιο του Q&A που σου ανέφερα διαδικτυακός της φίλος ρώτησε τη Νικολέττα Ράλλη: «Με τα κιλά πώς τα πας; Έχεις αγχωθεί; Κάνεις διατροφή; Πάντως είσαι υπέροχη». Η απάντησή της δεν άργησε να έρθει.

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν έχω αγχωθεί και δεν με απασχολεί καθόλου το βάρος μου σε αυτήν τη φάση. Από Σεπτέμβριο βλέπουμε», απάντησε η Νικολέττα Ράλλη. Η ίδια πόζαρε σε έναν ολόσωμο καθρέπτη του κομμωτηρίου που είχε στο μεταξύ επισκεφθεί την ώρα του Q&A, και χάρισε μαζί με την απάντηση και την εικόνα της στους followers της.

Με casual χαλαρά ρούχα και το χαμόγελο στα χείλη, η Νικολέττα Ράλλη ενίσχυσε τον ισχυρισμό της. Είπαμε προτεραιότητά της είναι πλέον ότι αφορά την κόρη της, τα υπόλοιπα απο Σεπτέμβριο.

Νικολέττα Ράλλη Instagram.com/nikolettaralli

Η Νικολέττα Ράλλη είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο του 2020, ενώ είχε δηλώσει τότε στο Πρωινό: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή μου. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον σύντροφό μου, που σε λίγο καιρό θα γίνουμε 3».

Η Νικολέττα Ράλλη στην πιο τρυφερή της εξομολόγηση για τον Μιχάλη Ανδρούτσο

Η εγκυμοσύνη της ήρθε μόλις λίγους μήνες αφού εκείνη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος έγιναν ζευγάρι. Η ίδια είχε μιλήσει για τον σύντροφό της στο περιοδικό Hello στο οποίο αποκάλυπτε και το όνομα που θα πάρει η κόρη τους.

«Για μένα ο Μιχάλης δεν είναι απλώς η σχέση μου και ο πατέρας του παιδιού μου αλλά και ο καλύτερος φίλος μου. Θα μιλήσουμε με άνεση για όλα, θα τσακωθούμε, θα τα ξαναβρούμε, θα γελάσουμε, θα πούμε ο ένας στον άλλον την άποψή του. Μόνο μία φορά πριν μείνω έγκυος φτάσαμε κοντά στον χωρισμό κυρίως από εγωισμό», είχε πει η Νικολέττα Ράλλη.

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε αλλά ήταν κάτι που θέλαμε. Όταν είδα ότι περνούσαν οι μέρες το συζήτησα με τον Μιχάλη και εκείνος μου έφερε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κάτι έκανε λάθος όμως και δεν λειτούργησε, δεν έδειξε τίποτα. Του το ανακοίνωσα ενώ ήμασταν μέσα στο ασανσέρ για να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Άσπρισε, δεν το περίμενε», συμπλήρωνε η ίδια αποκαλύπτοντας ότι το πιθανότερο είναι η κόρη τους να πάρει το όνομα της μητέρας του Μιχάλη Ανδρούτσου, Σοφίας.

Όσο για τον γάμο στην ίδια συνέντευξη υποστήριξε ότι δεν είναι κάτι που έχει συζητήσει με τον σύντροφό της ενώ δεν έχει γίνει ούτε πρόταση γάμου εκ μέρους του.