CELEBRITIES

H Nicole Kidman μιλάει για την αποβολή της όσο ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise

Evan Agostini/Invision/AP

Δε μπορεί να μη θυμάσαι ότι ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise. Ο γάμος τους κράτησε έντεκα ολόκληρα χρόνια, από το 1990 μέχρι το 2001. Στη συνέντευξη που έδωσε για το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Tattler, η Nicole Kidman μίλησε μεταξύ άλλων για την αποβολή που είχε προς το τέλος του γάμου τους η οποία της κόστισε πολύ.

A post shared by Tatler (@tatlermagazine) on

 

«Ξέρω πως είναι η λαχτάρα. Αυτή η λαχτάρα. Αυτή η τεράστια λαχτάρα που νιώθεις όταν περιμένεις ένα παιδί. Και μετά η απώλεια. Κανείς δε μιλάει αρκετά και ανοιχτά για την απώλεια μιας αποβολής. Είναι ένας σοβαρός λόγος κατάθλιψης για ορισμένες γυναίκες», δήλωσε η 50χρονη, σήμερα, ηθοποιός και συνέχισε «Σε διαλύει να νιώθεις τόση χαρά και από τη μία στιγμή στην άλλη τόσο πόνο».

φωτογραφία:Associated Press

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την αποβολή που βίωσε. Το 2007, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Marie Claire είχε πει ήταν μια πολύ τραυματική εμπειρία για εκείνη.

Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε ότι με τον Τom δεν απέκτησαν ποτέ φυσικά παιδιά. Παρόλα αυτά υιοθέτησαν δύο, τον Connor και την Ιsabella, τα οποία, σήμερα, είναι 23 και 25 ετών αντίστοιχα. Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise, η Nicole παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Keith Urban με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, την Faith και την Sunday Rose.

 

Τον Ιούνιο, η Nicole Kidman, θα γίνει 51 ετών και μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που έδωσε στο Tattler, μίλησε για τον χρόνο που πέρασε. «Ναι, τα 50 ήταν μια καλή χρονιά. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα είχα τόσες επιτυχίες. Στην πραγματικότητα, ήταν και λίγο τύχη, αλλά και η αλληλουχία των γενονότων», δήλωσε αναφερόμενη και στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην βραβευμένη σειρά Big Little Lies.

«Αυτό που άλλαξε ήταν ότι και τα δύο μου κορίτσια πήγαν σχολείο και έτσι είχα την ευκαιρία να επικεντρωθώ λίγο περισσότερο στον εαυτό μου. Όσο δεν πηγαίνουν σχολείο είσαι συνεχώς από πάνω τους και είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι με οτιδήποτε άλλο εκτός από φόρμες».

Kεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP