CELEBRITIES

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κριτής του GNTM μίλησε για τη μοναδική πλαστική που έχει κάνει

Instagram/lianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε από  τη Νέα Υόρκη για να βρει το Next Top Model της Ελλάδας, όπως λέει η ίδια στην εισαγωγή κάθε νέου επεισοδίου του Greece's Next Top Model. Μαζί με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή - Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό- έχουν ασκήσει δριμεία κριτική στις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες κορίτσια υποβάλλονται για λόγους αισθητικής ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Σε συνέντευξή της στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στο αν έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις η ίδια.

«Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση στον αντίχειρά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μετακόμιση και κόπηκε το δάκτυλό μου. Την επόμενη μέρα είχα φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να κάνω ράμματα, γιατί το χέρι μου θα φαινόταν στο πλάνο. Το καλύψαμε με make up. Μου το καθάρισε μετά γιατρός, αλλά δυστυχώς υπήρξε μόλυνση και δημιουργήθηκε στο δάκτυλο ένα καρούμπαλο. Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση. Όταν του εξήγησα πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχασα μία δουλειά, το δέχθηκε και προχώρησε στην πλαστική» παραδέχτηκε το μοντέλο ενώ σημείωσε πώς ποτέ δεν έχει σκεφτεί να κάνει άλλη αισθητική επέμβαση.

Ωστόσο σε ότι αφορά το botox δεν είναι τόσο κάθετη αφού σημειώνει: «Ίσως κάνω κάποια στιγμή δεν ξέρω». Η ίδια συμπλήρωσε για την εικόνα της: «Ξέρεις, μικρή δεν ήμουν πολύ όμορφη. Και αργότερα μου έκαναν κάποια σχόλια και για το χρώμα του δέρματός μου, ότι είμαι πολύ σκουρόχρωμη για μοντέλο».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε και στις φήμες σχέσης και κατόπιν χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Ναι, υπήρξαν. Το δεύτερο που μου αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει. Φήμες λοιπόν, υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα. Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου. Είναι μία πόρτα που αν την ανοίξεις δεν κλείνει μετά. Είναι περιττό για μένα να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή», είπε και έκλεισε το θέμα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/lianapapageorgiou