CELEBRITIES

Η Μέγκι του Next Top Model έκανε το πρώτο της γυμνό εξώφυλλο: “Δεν ήμουν σκύλα, απλώς αληθινή”

Ιnstagram/downtownmaggr

Η νομική, το λεξιλόγιό της, το bullying που έχει υποστεί και φυσικά όλα όσα έγιναν στο Greece's Next Top Model, ήταν αυτά που συζήτησε η Μέγκι με τον δημοσιογράφο Τάσο Μπισμπίδη και το περιοδικό Down Town στο οποίο έκανε το πρώτο της εξώφυλλο και δη γυμνό.

Η Μέγκι έχει κατακτήσει τη θέση της στην ιστορία των ελληνικών realities βάζοντας τον εαυτό της άξια στη λίστα των παικτών που όλοι αγαπάμε να μισούμε. Ήταν μία από τις τρεις παίκτριες που αποτέλεσαν την τριάδα της φωτιάς (μαζί με τη Μικαέλα και την Εύη) και είχε μια κακιά κουβέντα για όλες τις συμπαίκτριές της. «Δεν ήμουν σκύλα, ήμουν απλώς αληθινή. Όλες τους έκαναν τέτοια σχόλια, αλλά off camera» δήλωσε στο περιοδικό η Μέγκι, ενώ τόνισε πώς τέτοια σχόλια έκαναν επίσης: «Η Ξανθούλα και η Αμανατίδου, ας πούμε. Μπροστά στην κάμερα έβγαζαν ένα πρόσωπο αγγελικό και από πίσω σχολίαζαν τα πάντα. Έλεγα ότι ήταν ο πέμπτος κριτής του παιχνιδιού. Και η Καζαριάν φαντασιόπληκτη κι αυτή. Δεν μου άρεσαν τα σχόλια της»,

«Πιστεύω ότι είχα τις πιο σωστές αναλογίες σε σχέση με τις περισσότερες από εκεί μέσα. Σίγουρα δεν συμφωνώ με την αποχώρησή μου. Στην αποχώρηση μου θα έπρεπε να κοιτάξουν ένα σύνολο πραγμάτων» απαντά για το αν πιστεύει ότι είναι καλύτερη από τις συμπαίκτριές της και συνεχίζει: «Δεν ήμουν υπερβολική. Κάποια από αυτά τα κορίτσια δεν μπορούν να γίνουν μοντέλα με βάση τις αναλογίες τους. Τουλάχιστον έτσι όπως έχω δει εγώ τα πράγματα στο εξωτερικό. Γιατί, θα πάρουν ένα συμβόλαιο και θα πάνε εξωτερικό. Εκεί, κάποιες από αυτές τις κοπέλες δεν μπορούν να δουλέψουν κατά τη γνώμη μου, όπως η Ροζάνα Κουτσούκου».

Σε ό,τι αφορά στην εικόνα της όπως αυτή βγήκε προς τα έξω, η Μέγκι απαντά: «Είναι άδικη, αλλά όσοι έχουν μυαλό και τα κρίνουν λίγο ημισφαιρικά (sic) θα καταλάβουν ότι η Μέγκι είναι αληθινή. Δεν ήταν κακιά. Δεν μπήκε στο παιχνίδι για να δείξει την κακία της, αλλά για να είναι αληθινή, και έτσι όπως θα κριθεί, θα κριθούν και οι άλλες. Άδικα χαρακτηρίστηκα η κακιά του παιχνιδιού, αλλά δεν με πειράζει. Δεν είμαι κακιά, είμαι ρεαλίστρια. Δεν είμαι κακιά, είμαι αληθινή. Εγώ έχω και 25 fun club. Αυτό κάτι σημαίνει. Είμαι παρεξηγημένη μια ζωή. Όχι μόνο στο GNTM. Το προκαλώ λίγο. Μου αρέσει η ένταση και να ασχολούνται μαζί μου γενικά. Είμαι πολύ λαϊκό παιδί, ανοιχτόκαρδη. Γι’ αυτό και απαντάω και στους haters, που δεν νομίζω καμία κοπέλα από τις άλλες να το κάνει. Αγαπάω τους haters μου. Είμαι σίγουρη ότι, για να έχω πολλούς haters, κάνω κάτι σωστά».

Η Μέγκι διευκρίνισε ότι τέλειωσε φέτος τη Νομική μεταφέροντας τις σπουδές της από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη μέσω του Erasmus, ενώ για τα ελληνικά της τόνισε ότι τα έμαθε μόνη της καθώς δεν πήγε σε ελληνικό σχολείο. «Τα συντακτικά λάθη που έκανα μέσα στο παιχνίδι- που ήταν πέντε λέξεις, δεν ήταν τόσες πια- ήταν επειδή τα έχω μάθει μόνη μου, από 13 ετών που ήρθα στην Ελλάδα από την Αλβανία», είπε ενώ σημείωσε ότι έχει δεχθεί «πάρα πολύ bullying» όταν ήρθε στην Ελλάδα. «Ζοριζόμουν πολύ να δείξω το διαβατήριό μου. Έλεγαν “τώρα αυτή είναι από την Αλβανία, μήπως να προσέξουμε λίγο”. Που αυτό πληγώνει όταν είσαι 17 χρονών, γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα. Σε βοηθάει όμως να σκληραγωγηθείς», δήλωσε.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/downtownmaggr