WATCHLIST

Οι 6 ηθοποιοί που έφτιαξαν μια περιουσία από το Netflix

Mark Von Holden/Invision/AP

Παρασοσιακά ξέραμε πως οι ηθοποιοί μπορεί να έκαναν μια συμφωνία με μία εταιρεία παραγωγής για μία κινηματογραφική ταινία που είχε τη δυνατότητα να τους εντάξει απευθείας στη σφαίρα των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ του Hollywood. Πλέον το παιχνίδι φαίνεται να αλλάζει καθώς οι αμοιβές των ηθοποιών στο Hollywood για μία και μόνο ταινία πέφτουν, όπως επισημαίνει άρθρο του Buisiness Insider. Ανάλογα όμως ανεβαίνουν οι μισθοί τους από την πλατφόρμα του Netflix, από τους οποίους κάποιοι ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει ήδη να θησαυρίζουν.

Διάβασε επίσης: 15 ριάλιτι στο Netflix που θα καταβροχθίσουν τη ζωή σου

Adam Sandler – 250 εκατομμύρια για 4 ταινίες

Willy Sanjuan/Invision/AP

Willy Sanjuan/Invision/AP

Ο Adam Sandler υπέγραψε συμφωνία με το Netflix για να δημιουργήσει 4 ταινίες για την streaming πλατφόρμα το 2015. Η αμοιβή του για κάθε μία από τις τέσσερις ταινίες ήταν 62,5 εκατομμύρια δολάρια. Οι ταινίες του μπορεί να μην έχουν δεχθεί τις καλύτερες κριτικές αλλά αυτό δε σταμάτησε την πλατφόρμα να κλείσει μαζί του νέα συμφωνία για 4 ακόμα ταινίες το 2017.

Will Smith – 55 εκατομμύρια δολάρια για 2 ταινίες

Phil McCarten/Invision/AP

Phil McCarten/Invision/AP

Ο Will Smith που κάποτε είχε αμειφθεί με 100 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο του στο “Men in Black 3”, πλέον έχει στραφεί κι εκείνος στο Netflix. Έλαβε 20 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία του Netflix “Bright” και θα πάρει 35 εκατομμύρια δολάρια ακόμα για το sequel της ταινίας.

Ryan Reynolds – 47 εκατομμύρια δολάρια από 2 ταινίες

AP Photo/Steve Luciano

AP Photo/Steve Luciano

Ο Ryan Reynolds είχε βγάλει 27 εκατομμύρια δολάρια από την ταινία “Six Underground” ενώ όταν το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας “Red Notice” από τη Universal εξασφάλισε 20 ακόμα εκατομμύρια δολάρια.

Dwayne “The Rock” Johnson – περισσότερα απο 20 εκατομμύρια δολάρια για μία ταινία

Richard Shotwell/Invision/AP

Richard Shotwell/Invision/AP

Η ταινία “Red Notice ήταν προσοδοφόρα και για τον “The Rock”. Ο ηθοποιός αναμένεται να λάβει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια καθώς όχι μόνο παίζει στην ταινία αλλά έχει αναλάβει και χρέη παραγωγού.

Gal Gadot – 20 εκατομμύρια δολάρια για μία ταινία

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Η τρίτη επωφελούμενη του “Red Notice” είναι η Gal Gadot που είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν σε δυσθεώρητα ύψη μετά τον ρόλο της ως “Wonder Woman”.

Ben Affleck – 8 εκατομμύρια δολάρια για μία ταινία

Evan Agostini/Invision/AP, File

Evan Agostini/Invision/AP, File

Το “Triple Frontier” παρακολούθησαν 52 εκατομμύρια νοικοκυριά μόλις τον πρώτο μήνα διαθεσιμότητάς του στην πλατφόρμα του Netflix. Ο πρωταγωνιστής Ben Affleck αμείφθηκε με 8 εκατομμύρια δολάρια, αμοιβή διόλου ευκαταφρόνητη.

Κεντρική φωτογραφία: Mark Von Holden/Invision/AP