CELEBRITIES

Το tweet της Ναταλίας Γερμανού για την εμφάνισή της στο σούπερ μάρκετ που έγινε viral

NDP Photo Agency

Η Ναταλία Γερμανού είναι πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή. Είναι παρουσιάστρια, είναι στιχουργός, είναι δεινή χρήστρια των social media. Ένα πράγμα δεν είναι σίγουρα κι αυτό είναι ανασφαλής. Η Ναταλία Γερμανού αποδεικνύει πόσο αγαπά τον εαυτό της και πόσο δε φοβάται να εκτεθεί με κάθε ευκαιρία κι αυτό έκανε και το βράδυ της Δευτέρας στο Twitter όταν περιέγραψε μια σκηνή που έζησε στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της.

«Πήγα σούπερ μάρκετ κατευθείαν από το γυμναστήριο (κάντε εικόνα) και λέει η ξανθιά κυρία πίσω μου στον άντρα της, την ώρα που πλήρωνα “το βλέπεις ότι όλες είναι χάλια από κοντά και τζάμπα ξερογλείφεσαι;”», ήταν η ατάκα που μοιράστηκε και εμένα από το μυαλό μου πέρασε αυτόματα η στιγμή που φίλη μου γύρισε να με ρωτήσει αν είμαι έγκυος επειδή απλά τρώω.

Διάβασε κι αυτό: H Γωγώ Μαστροκώστα είναι η πιο σέξι Mama και υπάρχουν αποδείξεις

 

Όλοι έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή ή θα βρεθούμε στη θέση όπου κάποιος χωρίς καθόλου τακτ θα μας θυμίσει ότι οφείλουμε στην κοινωνία όπου ζούμε να είμαστε πάντα απαστράπτουσες και πάντα στα καλά καθορισμένα όρια του τι είναι ωραίο, σέξι και αποδεκτό και τι μάλλον δεν είναι. Η στιγμή θα έρθει, το θέμα είναι πώς τη διαχειρίζεσαι. Αν ακολουθήσεις το δρόμο του αυτοσαρκασμού μάλλον θα καταφέρεις να βγεις αλώβητη από αυτή.

Το tweet έγινε viral, τα likes και τα retweets έπεσαν βροχή και η ατάκα της Ναταλίας Γερμανού σχολιάστηκε στο Πρωινό. Ακολουθεί διθύραμβος για το χιούμορ και την ετοιμότητά της.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency