CELEBRITIES

To “σε σφάζω με το γάντι” tweet της Ναταλίας Γερμανού για τον καυγά Χατζίδου-Σπυροπούλου

NDP Photo Agency

Στα μαχαίρια Ελένη Χατζίδου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τα έμαθες; Σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις τους με ατάκες του τύπου: «Θα φας σφαλιάρα», «Να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει. Όχι από πίσω μόνο.» Η Ναταλία Γερμανού που είναι πολύ ενεργή στο Twitter δεν μπορούσε να το αφήσει να πέσει κάτω.

«Η Χατζίδου έφαγε τώρα την κατάρα την Κωνσταντίνας, ως την Πρωτομαγιά δεν θα σταυρώσει νίκη.

 

Ουπς. Κάτι τρέχει εδώ. Δεν είναι τυχαίο όλο αυτό. Κι επειδή η Ναταλία διαθέτει και εξυπνάδα και χιούμορ «σφάζει με το γάντι» την πρώην συνεργάτιδά της από την οποία δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ναταλία και Κωνσταντίνα βρέθηκαν στον ίδιο καναπέ για μία σεζόν στο πλατό του «Μες στην καλή χαρά».

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» είχε δηλώσει: «Την Ναταλία τη δικαιολογώ πάρα πολύ. Δηλαδή μπορεί εγώ στη θέση της να αντιδρούσα και χειρότερα, γιατί ήμουν υπερβολική σε κάποια σημεία.»

Από την πλευρά της η Ναταλία μέσω της εκπομπής στο E, είχε τοποθετηθεί αναλόγως.

«Εκείνη τη χρονιά, την τελευταία που ήμουν στο “Μες στην καλή χαρά”, την πρώτη χρονιά της Κωνσταντίνας, πιστεύω ότι και οι δύο δεν είχαμε περάσει καλά. Ούτε εκείνη είχε περάσει καλά και δεν το λέω για να κάνω την καλή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Για την Κωνσταντίνα ήταν το ξεκίνημα της. Αισθανόταν, είμαι βέβαιη, ένα εχθρικό περιβάλλον, από όλους μας, την κοιτούσαμε με μισό μάτι και η άμυνα της τής έβγαινε σε συμπεριφορά aggressive (επιθετική). Ο κάθε άνθρωπος αμύνεται με άλλο τρόπο. Όσο εκείνη αμυνόταν επιτιθέμενη, τόσο εμείς… μόνο ο Θέμης ήταν πιο cool και συγκαταβατικός μαζί της και πιο καλόκαρδος. Οι υπόλοιποι ήμασταν, άστα να πάνε. Είχαμε τυπικές σχέσεις. Δεν τσακωθήκαμε σε καμία στιγμή της συνεργασίας μας. Τελείωσε η σεζόν απολύτως επαγγελματικά και από τις δυο μας, αλλά ήταν μια δύσκολη χρονιά.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency