CELEBRITIES

Ο Πέτρος Κουσουλός έγινε πατέρας

Instagram/Petroskousoulos

Χωρίς το δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο». Η απουσία του ωστόσο ήταν δικαιολογημένη και μάλιστα είχε μια πολύ ευχάριστη αιτία. Την είδηση για την γέννηση της κόρης του μετέδωσε η ίδια η παρουσιάστρια.

«Είναι Σάββατο 30 Ιουνίου, 09:41. Βλέπετε την καρέκλα του Πέτρου Κουσουλού, αλλά ο Πέτρος Κουσουλός δεν είναι εδώ. Ξέρετε γιατί δεν είναι εδώ ο Πέτρος Κουσουλός; Γιατί πριν από οκτώ λεπτά ακριβώς έγινε μπαμπάς. Να σας ζήσει Πέτρο και Όλγα. Η Όλγα έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο και υγιέστατο κοριτσάκι, που ανήκει στο ζώδιο του καρκίνου» είπε η επίσης καρκίνος Ναταλία Γερμανού. Η σύντροφος του Πέτρου Κουσουλού, Όλγα Ζαριφοπούλου είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον δημοσιογράφο.

«Μας έστειλε μήνυμα σ’ ένα γκρουπ που έχουμε όλοι από την εκπομπής και μας ότι “δεν βλέπω να έρχομαι στην εκπομπή. Μπαίνουμε στο μαιευτήριο. Προς το παρόν ο νέος μπαμπάς κλαίει με αναφιλητά, πάρα πολύ ευτυχισμένος και πάρα πολύ χαρούμενος, αλλά σε λίγο θα του μιλήσουμε στο τηλέφωνο», σημείωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Petroskousoulos