CELEBRITIES

Η Άσπα Τσίνα δεν έχει αλλάξει καθόλου και δεν έχει μετανιώσει για τίποτα

Η Άσπα Τσίνα ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, στην εκπομπή "Η Γερμανού Ξανάρχεται" και έτσι θυμηθήκαμε όσα έγιναν με εκείνη πρωταγωνίστρια στο "Fame Story", 12 χρόνια μετά.

Η ωραιοτάτη Άσπα, η οποία πλέον είναι μητέρα και ζει στα Τρίκαλα με την οικογένειά της ήταν το 25 ετών κορίτσι που είχε ταράξει τα τηλεοπτικά νερά ως συμμετέχουσα στο μουσικό reality.

“Το κορίτσι που αναστάτωσε το πρώτο Fame Story και ανάγκασε τον Ανδρέα
Μικρούτσικο να καπνίσει 57 κούτες τσιγάρα είναι και πάλι εδώ”, τα έχει πει πολύ ωραία και στο Cosmo.gr η Δέσποινα Δημά. 

Η Άσπα δεν πέρασε απλά από την τηλεόραση, όταν της δώθηκε η ευκαιρία, αλλά άφησε ιστορία και έτσι οι δύο γυναίκες έκαναν μια πολύ ωραία κουβέντα για τα παλιά, καθώς και η Ναταλία Γερμανού ήταν τότε παρουσιάστρια της εκπομπής και είχε γνωρίσει από πρώτο χέρι το εκρηκτικό κορίτσι, σήμερα 37 ετών.

GERMANOY tsina 1.jpg

GERMANOY tsina 2.jpg

“Αυτό που με έπνιγε τόσο πολύ ήταν η υποκρισία. Και μόνο που βρισκόμουν σε ένα σύνολο ανθρώπων που δεν ταιριάζαμε πουθενά… Από την άλλη, αν συμπαθώ τον άλλον, θα επιδιώξω τη γνωριμία. Άμα δεν τον συμπαθώ κι ο άλλος προσπαθεί να με πλησιάσει, ενοχλούμαι! Ένιωθα να καταπιέζομαι για να κάνω παρέα, σώνει και καλά, με ανθρώπους που δεν ταίριαζα. Έπειτα, κάποια πράγματα ήταν προδιαγεγραμμένα εξ’ αρχής. Κάποια στιγμή ήταν δεδομένο ότι θα εκραγώ” θυμήθηκε η Άσπα για τις μέρες του “Fame Story”.

 

“Η άσκηση εξουσίας με ενοχλεί αφόρητα”

Η Άσπα είχε φοβερή κόντρα, όσον αφορά στους κριτές του show με την Κατερίνα Κούκα. Άφωνους άφησε επίσης κοινό και παραγωγή όταν αιφνιδιατικά σε ένα Live δήλωσε ότι αποχωρεί: “Δεν ξαναμίλησα ποτέ με την Κατερίνα Κούκα. Ούτε λόγος υπήρξε να συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε προέκυψε. Δεν έχω τίποτα με τη γυναίκα, τη δουλειά της έκανε, τον εαυτό της εξέφραζε… Για μένα έκανε ένα λάθος τότε, μίλησε για ήθος τότε, χρησιμοποίησε κάτι εκφράσεις τύπου “όπως και όλη η Ελλάδα”. Ήταν λαϊκισμός. Λαϊκισμός και ήθος δεν πάνε μαζί. Άρα, γεια σας! Το να με πιάσεις και να μου κάνεις μια παρατήρηση, με αγάπη και ως πιο έμπειρη, το δέχομαι. Δεν μου αρέσει, όμως, αυτό το στιλάκι  “Είμαι κάτι πολύ σπουδαίο, με αναγνωρίζει όλη η Ελλάδα ως κάτι πολύ σπουδαίο, έχω δύναμη στα χέρια μου, κοριτσάκι, και θα σου πω εγώ τι είναι το σωστό και αν δεν υπακούσεις και δεν προσαρμοστείς, γεια σας”. Αυτό δεν μου αρέσει, αυτή η άσκηση εξουσίας με ενοχλεί αφόρητα. Δεν μπορώ…”.

 

Η Άσπα σήμερα

Η Άσπα Τσίνα έχει ένα μικρό γιο, τον Ιάσωνα- Παναγιώτη και με τον σύντροφό της Γιάννη ζουν στα Τρίκαλα, είναι ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική. Λέει ακόμα πώς από τους “συμμαθητές” της δεν θα συνεργαζόταν με την Ελεάννα Παπαϊωάννου λόγω διαφορετικής αισθητικής, δεν θα έμενε σε έναν γάμο μόνο και μόνο για το παιδί και δεν θα είχε πρόβλημα αν η Ναταλία Γερμανού είχε καλέσει στην εκπομπή την Κατερίνα Κούκα.