CELEBRITIES

Η Ναταλία Τσαλίκη χειροκρότησε την κόρη της, Ηρώ, στην πρεμιέρα της

ndp

Είναι μια οικογένεια γεμάτη τέχνη και όταν δημιουργούν βρίσκουν υποστήριξη και συμπαράσταση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Ο λόγος για την οικογένεια του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη και βεβαίως της βραβευμένης με την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη φέτος, κόρης τους. Η Ηρώ Μπέζου δίνει το «παρών» στις θεατρικές πρεμιέρες των γονιών της, με τελευταία της εμφάνιση πριν από λίγους μήνες στην παράσταση «Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες» στην οποία πρωταγωνιστούσε η μητέρα της. Η Ναταλία Τσαλίκη είχε την ευκαιρία να ανταποδώσει τη στήριξη στην πρεμιέρα της παράστασης «Δον Ζουαν» που πραγματοποιήθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η Ηρώ Μπέζου κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους της παράστασης την οποία σκηνοθετεί ο Θέμης Μουμουλίδης. Τον ομώνυμο ρόλο του Δον Ζουάν ενσαρκώνει ο Νίκος Κουρής ενώ στους υπόλοιπους βασικούς ρόλους βρίσκουμε τους: Ζέτα Μακρυπούλια, Μάκης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Καραμπέτσης, Γιάννης Σοφολόγης, Μιχάλης Τιτόπουλος, Ιωάννης Καπελέρης, Ελίζα Σκολίδη.

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Διάβασε κι αυτό: Στην Ηρώ Μπέζου η καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη. 4 πράγματα που δεν ξέρεις για εκείνη

Η Ναταλία Τσαλίκη παρακολούθησε την παράσταση και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της φωτογραφήθηκε με την κόρη της, Ηρώ και συναδέλφους όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που επίσης έσπευσαν να τη συγχαρούν για την ερμηνεία της. Κι αν αναρωτιέσαι για την απουσία του Γιάννη Μπέζου να σε ενημερώσω ότι ο τελευταίος βρίσκεται εκτός Αθηνών, αφού ξεκινά σήμερα την περιοδεία του με την παράσταση «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» από τα Μουδανιά.

ndp

NDP Photo Agency

ndp

H Ηρώ Μπέζου ανάμεσα στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Θανάση Αλευρά- NDP Photo Agency

Οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους αλλά και με την κόρη τους, καθώς δεν παραλείπουν σε συνεντεύξεις τους να αναφέρουν ότι η γνώμη την οποία ακούν και επιζητούν στη δουλειά τους είναι ο ένας του άλλου. «Οι άνθρωποι που αγαπάς βαθιά και βαθιά σε αγαπάνε και θα σου πουν κάτι που αφορά εσένα ως άνθρωπο στην αλήθεια σου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ναταλία Τσαλίκη που σε αντίθεση με τον σύζυγό της δεν έχει τύχει ως τώρα να συνεργαστεί στη σκηνή με την κόρη της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency