CELEBRITIES

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη για τον Μάρκο Σεφερλή

NDP Photo Agency

Μετά την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» έχει ξεσπάσει πόλεμος για το ποιος ευθύνεται για τη συγκεκριμένη έκβαση ενώ είχε ανακοινωθεί το καστ και βασικός πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκος Σεφερλής.

Η Ναταλία Δραγούμη, μία εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης, μίλησε στον Μιχάλη Πλεμμένο και το Happy Day για την απόφαση των Θεατρικών Σκηνών.

«Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να μη ματαιωθεί η δουλειά, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο έτσι κι αλλιώς. Η φωτογράφιση είχε πάει πάρα πολύ καλά, ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα. Βγήκαν οι άνθρωποι από τις Θεατρικές Σκηνές, μίλησαν, από εκεί και πέρα εγώ δεν θέλω να πω κάτι».

Όσο γι’ αυτό που ακούστηκε ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν επιθυμούσαν να παίξουν στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, η Ναταλία Δραγούμη λέει: «Με ενοχλεί αυτός ο ρατσισμός που υπάρχει στο θέατρο, γιατί υπάρχει ρατσισμός. Ίσως κάποτε, όταν ξεκινούσα, λειτουργούσα κι εγώ έτσι».

Ο Μάρκος Σεφερλής με ανάρτησή του στο Instagram έδωσε τη δική του απάντηση. «Κι όμως αγαπημένε μου Πινόκιο, τα πιο μεγάλα ψέματα δεν τα έχεις πει εσύ! Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια.»

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές ρίχνουν το μπαλάκι της ευθύνης για την ακύρωση της παράστασης η μία στην άλλη μέσα από ανακοινώσεις και δελτία Τύπου. Οι Θεατρικές Σκηνές είχαν την προηγουμένη δημοσιεύσει ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων πώς ο ηθοποιός «υπήρξε αμετακίνητος στις υπερβολικές του απαιτήσεις, παρά τις εναγώνιες προσπάθειες της εταιρείας». Ο Μάρκος Σεφερλής είχε νωρίτερα την ίδια ημέρα δημοσιεύσει επιστολή του στην οποία σημείωνε: «Επαναλαμβάνω ότι τον Φεβρουάριο εγγράφως είχε αποτυπωθεί η οικονομική συμφωνία και μόνο, όχι όμως και ο τρόπος καταβολής της. Μαζί με τους συνεργάτες μου διορθώσαμε τη σύμβαση, ώστε να αποτυπώνει και τις προφορικές συμφωνίες και την αποστείλαμε αμέσως στις «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ». Δυστυχώς, ελάχιστα από αυτά που περιλάμβανε η δική μου πρόταση σύμβασης (και που αποτύπωναν τις μεταξύ μας προφορικές συμφωνίες) έγιναν δεκτά, με αποτέλεσμα να μην επέλθει ουσιαστικά καμία μεταξύ μας γραπτή συμφωνία. Οπότε για ποια αθέτηση από μέρους μου μιλάμε; Τελικά οι «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ» αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν την εν λόγω παράσταση. Καλό θα ήταν εφεξής, όποιος αναφέρει ότι «ο κος Σεφερλής δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα» να γνωρίζει ποια ήταν αυτά».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency