CELEBRITIES

Η 67χρονη μητέρα της Naomi Campbell φωτογραφίζεται στη Μύκονο. Καλώς ήρθες καλοκαίρι

AP Photo/ Joel C Ryan

Μπορεί εσύ να ξέρεις καλύτερα τη Naomi Campbell, τη «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας, αλλά πρέπει να γνωρίσεις και τη μητέρα της. Η 67χρονη Valerie Morris Campbell βρίσκεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα του ελληνικού καλοκαιριού, τη Μύκονο όπου φωτογραφίζεται για καμπάνια εταιρείας ρούχων. H Valerie με κάθε της κοίταγμα στον φακό αποδεικνύει όχι μόνο ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο, ανεξάρτητο από την ομορφιά και την γοητεία των ανθρώπων, αλλά και από που έχει κληρονομήσει η Naomi Campbell το αστείρευτο ταλέντο της ως μοντέλο.

Διάβασε κι αυτό: Hot over 70! Οι 12 διάσημες κυρίες που έχουν κάνει συμφωνία με το χρόνο

Η Valerie είναι πρώην μοντέλο και χορεύτρια και επιλέχθηκε να φωτογραφηθεί με την καλοκαιρινή συλλογή ρούχων και μαγιό της εταιρείας, αφού η τελευταία έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί μοντέλα μεγαλύτερων ηλικιακών γκρουπ.

«Αυτή είναι μια εποχή της ζωής μου που μπορώ να σκέφτομαι περισσότερο για τον εαυτό μου και να κάνω πραγματικά αυτό που διάλεγω εγώ, πράγμα που είναι αρκετά ενδυναμωτικό. Η στάση μου απέναντι στο να ποζάρω με μαγιό στα 67 μου είναι “Γιατί όχι;”. Το να μεγαλώνεις δε σημαίνει ότι πρέπει να καλύπτεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία στις διακοπές σου. Για εμένα έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και με το να νιώθεις άνετα για το πως νιώθεις και πως δείχνεις», είπε η Valerie και ποιες είμαστε εμείς να φέρουμε αντιρρήσεις; Αντιθέτως, υποκλινόμαστε.

Η Valerie ανέβασε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισής της αλλά και από μια βόλτα της στη Μύκονο, ενώ μία φωτογραφία της από την καμπάνια δημοσίευσε και η εταιρεία ρούχων στο Instagram.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/ Joel C Ryan